Погледајте како изгледа најскупља кућа у Америци VIDEO

Дејли Мејл
Foto: Принтскрин видео

Мега Вила “Д Оне” у Лос Анђелесу која је требало да буде најскупља кућа продата у Америци, ових дана отишла је у стечај и биће продата на аукцији по нижој цијени након што њен власник није платио више од 165 милиона долара дуга, наводи се у саопштењу суда.

Прошле недјеље, мега луксузна вила Д Оне најскупља породична кућа у Америци са првобитном продајном цијеном од 500 милиона долара, отишила је на аукцију те ће бити продата по нижој цијени од 250 милиона долара.

Имање Бел Аир се простире на површини од 9.754 квадратна метра, цијела мегавила – имање стављено је у стечај од стране Вишег суда у Лос Анђелесу пошто је власник виле, Нил Ниами, дуговао милионске кредите.

Ниами, инвеститор за некретнине, купио је “Д Оне” 2012. године и провео је посљедњих девет година обећавајући да ће изградити највећу кућу у САД-у и претворити је у профит, али није могао да заврши изградњу нити да нађе купца откако је прошла у продаји у јануару.

Огромна и луксузна вила “Д Оне” као рај за милијардера поседује ноћни клуб, козметички салон, казино, пет базена, 20 спаваћих соба, 42 купатила. Окружена је стазом за трчање дугом 121 метар. Гавни апартман је величине 510 кавдрадних метара, са сопственом канцеларијом, базеном и кухињом.

Мега Вила посjедује гаражу у коју може да стане за 30 аутомобила такође има поглед на океан и планине а саму најскупљу вилу у Сједињеним Државама осмислили су архитект Паул МекЦлеан и дизајнер интеријера Катхрyн Ротонди.

У 2018. Ниами је позајмио 82,5 милиона долара од компаније Ханкеи Инвестмент за финансирање екстравагантног пројекта, а рок за отплату био је октобар 2020.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана