Пет начина да украсите кућу на једноставан начин током празника

Nezavisne
Foto: Pixabay

Ситни детаљи, попут висећих украса са ограде степеништа и штапића цимета, све су што ће вам требати да украсите свој дом за празнике.

Врата

Украсите главна врата у свом дому свијетлећим звијездама, пахуљама или сијалицама. Ова софистицирана идеја ће вашем дому додати шармантан сјај и довољно је суптилна да остане ту и након празника.

Барска колица

Ако имате барска колица, украсите их сезонским детаљима, попут металних детаља са зимским цвијећем или лишћем. Оставите чаше и све неопходно за основне коктеле како би гости могли сами себи да помогну и нећете морати да глумите бармена. 

Полице као камин

Немате камин? Нема проблема. Нека нека отворена полица замијени камин, као што је тим урадио овдје. Распоредите украсне детаље - минијатурна дрвца, лампице или снежне кугле, а затим пажљиво окачите чарапе да висе са полица за књиге.

Степениште

Чак и ако ове године не украшавате цијело дрво, још увијек можете да прикажете неке цијењене украсе. Покажите своје најупечатљивије украсе који висе са прелијепих трака у вашем дому, укључујући и степениште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана