Pet načina da ukrasite kuću na jednostavan način tokom praznika

Nezavisne
Foto: Pixabay

Sitni detalji, poput visećih ukrasa sa ograde stepeništa i štapića cimeta, sve su što će vam trebati da ukrasite svoj dom za praznike.

Vrata

Ukrasite glavna vrata u svom domu svijetlećim zvijezdama, pahuljama ili sijalicama. Ova sofisticirana ideja će vašem domu dodati šarmantan sjaj i dovoljno je suptilna da ostane tu i nakon praznika.

Barska kolica

Ako imate barska kolica, ukrasite ih sezonskim detaljima, poput metalnih detalja sa zimskim cvijećem ili lišćem. Ostavite čaše i sve neophodno za osnovne koktele kako bi gosti mogli sami sebi da pomognu i nećete morati da glumite barmena. 

Police kao kamin

Nemate kamin? Nema problema. Neka neka otvorena polica zamijeni kamin, kao što je tim uradio ovdje. Rasporedite ukrasne detalje - minijaturna drvca, lampice ili snežne kugle, a zatim pažljivo okačite čarape da vise sa polica za knjige.

Stepenište

Čak i ako ove godine ne ukrašavate cijelo drvo, još uvijek možete da prikažete neke cijenjene ukrase. Pokažite svoje najupečatljivije ukrase koji vise sa prelijepih traka u vašem domu, uključujući i stepenište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana