Жели да живи преко 120 година: Милијардер троши крвав новац како би "преварио" старење

GS
Foto: YT

Многе занима питање шта би требало да једу како би што дуже задржали младалачки изглед и сачували здравље. Милијардер и предузетник Брајан Џонсон је, рекло би се, дошао до одговора на ово питање.

Брајан троши чак и до два милиона долара годишње на интензиван режим под називом Проџект Блупринт у покушају да "превари" старење и дуже остане млад, а то укључује и његову исхрану. Брајан тврди да жели да живи преко 120 година.

Овај 46-годишњак с, како тврди, кожом 28-годишњака, срцем 37-годишњака и капацитетом плућа 18-годишњака на биљној је исхрани која укључује мјешавину чврсте и меке хране, а иако је током година доносио неке лоше одлуке када је исхрана у питању, 2019. године у потпуности је промијенио свој животни стил, преноси Уна.

Џонсон данас свој дан започиње са здравим смутијем, за ручак поједе чинију пуну поврћа, а за десерт углавном једе пудинг од воћа и орашастих плодова. Све у свему, дневно унесе око 1977 калорија.

Џонсон и његов тим стручњака осмислили су посебне рецепте за његову исхрану, и то тако да је, како каже - ослушкивао своје тијело и открио које му намирнице одговарају, а које не. Ти су му рецепти помогли да престане да жуди за нездравом храном, а недавно је у два видеа подијелио и своје омиљене рецепте за ручак и десерт. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана