Због овог ТикТок изазова парови масовно раскидају, ево како изгледа

ГС
Foto: Принтскрин

На друштвеној мрежи ТикТок је популаран нови тренд у којем људи тестирају своју везу помоћу - кечапа.

У "кечап изазову", жене широм света просипају кечап на радне површине у кухињи и траже од својих партнера да то обришу. И то је изазов.

Изазов је наизглед толико једноставан да се неки питају може ли се уопште сматрати изазовом - али неки видео снимци доказали су да може. Кад су се суочили са задатком, мушкарци су реаговали на различите начине и имали различите технике чишћења.
Једна дјевојка је објавила видео у коме се види како њен дечко чисти након што је она засула пулт кечапом и рекла да је "импресионирана" начином на који је то очистио. Људи у коментарима су га похвалили због добро обављеног посла.

@katherinee_310 He Stresses Me Out, This Is Why I Do The Cleaning fyp original sound - Katherine Castaneda

Друга жртва изазова није имала исте вјештине чишћења. Дечко је направио још већи неред, јер је узео убрус и само га помјерао у круг преко кечапа. "Солидан разлог да га оставиш", писали су људи испод тог видеа.
Још један вирални видео овог изазова прошао је слично. Дечко је почео да брише кечап папирнатим убрусом, раширивши га по пулту. "Мамин дечко", "Није са мном у вези, али тако бих радо прекинула с њим", писали су људи испод објаве изнервирани неспособношћу момка.

Један видео приказује жену која исмијава тренд питајући се: "Хоћете да кажете да постоје стотине одраслих мушкараца којима је чишћење кечапа толико тешко да им је то изазов?" и додала да је "глупо да мушкарци не знају да очисте радну површину у кухињи, пише ЖенаБлиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана