Украјинке направиле платформу за одрасле и продају голе фотографије, па новац шаљу војсци

ГС
Foto: Илустрација

"TerOnlyFans" је интернет платформа на којој Украјинке, али и неколико Украјинаца, продајом својих голих фотографија прикупљају новац за помоћ украјинској војсци ("тер" у имену означава територијалну обрану).

У протекла три мјесеца сакупили су скоро 665.000 евра. Настасја Наско (23), оснивачица ове иницијативе, за Бизнис Инсајдер испричала је да је до тога дошло сасвим случајно.

Наиме, неколико дана након што је Русија напала Украјину, Настасја је на Твитеру питала да ли неко може аутом да евакуише њену другарицу из Харкива. Након што јој нико није одговорио из шале је написала да ће ономе ко помогне послати своју голу фотографију. Након пет минута јавило јој се 10 људи, а цијела акција је завршена успјешно. Њена другарица је побјегла из града, а Настасја је човjеку послала фотографију.

На TerOnlyFans профиле има 35 жена и тројица мушкараца

Платформа је покренута након неколико дана, на Дан жена. Модел апликације је сличан ОnlyFans-у и темељи се на претплатама. Новац прикупљен на TerOnlyFans-у, иде директно украјинској војсци. Већина пара одлази територијалној одбрани, али дио прихода се, објашњава Наско, шаље и удругима који помажу избјеглицама и животињама.

У пројект је засад укључено 35 жена и тројица мушкараца. Разлика у односу на Only Fans, појашњава организаторка, у томе је што на TerOnlyFans не прихватају захтјеве за специфичним фотографијама, преноси Б92.

Наско је из Бјелорусије. Прије рата је живјела у Кијеву, а након руске инвазије преселила се у Варшаву. За Бизнис Инсајдер је рекла да је поносна на свој јединствени начин скупљања донација за Украјину: "Срећна сам што могу да подржим људе у Украјини и покажем да нису сви Бјелоруси попут Руса, да смо и ми добри људи. Желимо да помогнемо нашим сусједима", закључила је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана