Путник у тоалету индијског авиона био закључан више од сат времена

Танјуг
Foto: Илустрација

ЊУ ДЕЛХИ- Путник на лету индијске авиокомпаније "СпицеЈет" дугом око 105 минута, био је закључан у тоалету авиона више од сат времена, након што су му се врата покварила током путовања.

ЧовЈек је спасен у уторак рано ујутро након слетања авиона у индијски град Бенгалуру, а авио-компанија "СпајсЏет" извинила се, рекавши да жали због "неприлике проузроковане путнику".

"Током путовања, наша посада је пружала помоч и смјернице путнику. По доласку, инжењер је отворио врата тоалета и путник је добио хитну медицинску помоћ", рекао је портпарол "СпајсЏета" за Би-Би-Си, додајући да ће авио-компанија обезбиједити пуну рефундацију новца за карту.

Авио-компанија је одбила да наведе више детаља о путнику, али индијска штампа пише да је он био "у стању шока".

"Тај јадник је долетио из Мумбаја у тоалету", рекао је неименовани званичник на аеродрому у Бенгалуру за "Тајмс оф Индија", додајући да је посада авиона у више наврата покушавала да отвори врата.

Стјуардеса је, потом, према ријечима тог званичника, путнику рекла да не паничи и дала му упутства које треба да слиједи при слијетању авиона.

"Господине, потрудили смо се да отворимо врата... Без панике. Слијећемо за неколико минута, па Вас молим да спустите поклопац, сједнете на њега и осигурате се. Чим се главна врата отворе, инжењер ће доћи", наводи се у поруци.

Инцидент се догодио у време када је индијски министар ваздухопловства рекао да ће поставити "ратне собе" на шест главних аеродрома у земљи како би се позабавили проблемима око непријатности путника

Стотине домаћих летова одложено је од недеље након што је густа магла захватила Делхи, гдје се налази један од најпрометнијих аеродрома у Индији.
    Док авио-компаније за хаос у авио-саобраћају криве маглу, путници тврде да је он последица неадекватне комуникације авио-компанија и аеродрома.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана