Претварала се да је мушкарац како би спавала са женама

GS
Претварала се да је мушкарац како би спавала са женама

Блејд Силвано из Шропшира у Великој Британији претварала се да је мушкарац како би имала сексуални однос са женама.

Она је направила лажни профил на друштвеним мрежама и поставила своје слике на којима је изгледала као да је мушкарац, а прву жртву је упознала 2016. године.

Како је речено на Кембриџ краун суду, жена је пажљи" како би убиједила жртву да је мушкарац, а у прилог томе говори и то да је имала два пута сексуални однос са једном од жртава, а да она није увидјела да је у питању особа женског пола.

Свој пол је успјешно крила, а током претварања говорила је да је британски официр, жртви је слала слике како се брије како би је убиједила у оно што је представљала.

Њена жртва је "видјела будућност" са Силваном и планирала брак, али је остала ужаснута када је открила њен идентитет на Фејсбуку.

На суду је рекла да никада није срела жртву и да је њихова веза била заснована на фантазији и онлајн вези. Међутим, судија није повјеровао у наводе и рекао је да је њен исказ "необичан, помало и смијешан".

"Пажљиво сте се припремали како да изгледате као мушкарац. Намјерно сте хтјели да преварите, на најпокваренији начин. Била је убијеђена да је имала однос са мушкарцем. Обманули сте је. Током те везе говорили сте лажи. Рекли сте да сте официр британске војске, а то нисте. Послали сте слике у војничком одијелу, како се бријете. Умало се није удала...", рекао је судија Филип Греј, преноси Индепендент.

Блејд је у сриједу осуђена на 10 година и шест мјесеци затвора, а суд ју је ставио у регистар сексуалних преступника на неодређено вријеме, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана