Послали их у дивљину, отказали ријалити, па заборавили да им јаве?!

Агенције
Послали их у дивљину, отказали ријалити, па заборавили да им јаве?!

Невjероватна прича стиже из Шкотске – учесници послати у дивљину, шоу отказан, нико им није јавио!

"Ентертејмент викли" преноси да су учесници ријалити шоуа "Еден" након читавих годину дана враћени у цивилизацију, гдjе их је дочекало више непријатних изненађења!


Више од 20 учесника послато је у марту прошле године у изолацију у дивљим предjелима Шкотске, а план је био да шоу има 12 епизода које би пратиле дешавања у њиховим животима током 12 мjесеци. Имали су и задатак да оформе функционално људско друштво – изграде инфраструктуру, донесу и усвоје законе и многе друге задатке.

Међутим, шоу је прекинут након четири епизоде, али учеснике нико није о томе обавиjестио! Они су остали у дивљини све до прије неколико дана, када су коначно враћени у цивилизацију.

Сазнали су доста нових ствари – Доналд Трамп је постао предсједник Америке, Британија је изгласала излазак из Европске уније, а за то вријеме, нико од очекиваног милионског аудиторијума није гледао њихове догодовштине јер је шоу угашен.

"Гардијан" преноси да су учесници били апсолутно запрепашћени, а да ће "Канал 4" покушати да ствар изглади тако што ће у току године емитовати још неколико епизода, или специјал о ријалитију.

"Предност овог шоуа је у томе што је замишљен као друштвени експеримент, и још увијек сматрамо да постоји вриједност у снимљеном материјалу," рекли су челници тог канала. Нису објаснили како их та "вредност" није спречила да шоу угасе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана