Пилот свадба у Загребу: Није било младе и младожење, али гости су се веселили

ГС
Пилот свадба у Загребу: Није било младе и младожење, али гости су се веселили

ЗАГРЕБ - У загребачком Голф клубу Риверсајд синоћ је одржан други пилот-пројект - симулација свадбене свечаности с око 130 званица, а све се спроводи у сарадњи са Кризним штабом за борбу против вируса корона и Институтом за јавно здравље.

На овој симулацији нема младожење и младе, али сви остали елементи, од живе музике, ди-джеја до вечере послуживане у више кругова, били су идентични као на правој свадбеној свечаности.

Забава је трајала до раних јутарњих сати, преноси портал Индекс.

За разлику од прве пилот-забаве у четвртак, на синоћњем окупљању учествовале су три групе гостију - ревакцинисани, тестирани (дан раније ПЦР тестом) и особе које су у посљедњих шест мјесеци пребољеле ковид-19.

Гости ће се тестирати седам дана након одржавања догађања, а очекује се да ће резултате оба тестирања објавити Штаб цивилне заштите.

Повољан исход оба тестирања, надају се организатори, биће корак према старом нормалном животу те могућност за отварање угоститељства и осталих индустрија, преноси Хина.

Након врло успешног првог пилот-пројекта одржаног у четвртак, на којем је било присутно више од 80 особа, синоћ је други пилот-пројект одржана с циљем да покаже да су и свадбене свечаности сигурне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана