Оженио пластичну лутку, па се развео, а онда се "вјенчао" са још двије

Г.С.
Оженио пластичну лутку, па се развео, а онда се "вјенчао" са још двије

Јури Толочко (38) бави се бодибилдингом и глумом, али неколицини је познатији као човјек који је оженио пластичну лутку. Међутим, Јури се прије три године развео од своје прве "супруге" Марго па је сада ожењен Луном и Лолом.

Отворено је признао да има разне фетише и да је 'објектофил', односно да га сексуално привлаче неживе ствари.

- Своју лутку волим да додирујем и миришем, али не спавам с њом. Волим што је ова Азијаткиња, врло њежна и мирисна - рекао је на свом Инстаграму.

На питање зашто не би био с правом женом, Јури је истакнуо да је у прошлости уствари био с њима те да није хомосексуалац, већ пансексуалац. Ову сексуалну оријентацију карактерише емоционална, духовна и сексуална привлачност према особама без обзира на њихов пол или родни идентитет.

Иако многи нагађају да му је неко сломио срце па је зато 'утјеху' пронашао у својим луткама, Јури је објаснио да је разлог једноставно то што су оне његов фетиш.

У једном подкасту је открио да је имао љубавну аферу с пепељаром и да такође има фетиш на храну, што се може закључити по његовим честим видеима у којима га његова лутка 'храни'.

Јури је на свом Инстаграму уз фотографију себе с другим мушкарцем објаснио да је срећан што је у браку са својим луткама јер њима не смета ако понекада има романсу с другима.

Прошле године наступао је и на словачком Суперталенту гдје је сензуално плесао са својом лутком.

И док му многи на друштвеним мрежама пишу да би требало да потражи психијатра, Јури се нимало не обазире на критике и ужива у свом поприлично необичном начину живота, преноси 24sata.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана