Ове баке су насмијале шест милиона људи на ТикТоку

GS
Foto: Arhiva

Ко каже да морамо да одрастемо? Живот никада не треба схватати преозбиљно јер онда неће бити забаван. Нећете уживати ако се не опустите, зато је најбоље препустити се, цијенити ситнице и вољети људе око себе.

Ако вам треба подстицај, ту смо да га пружимо визуелним примјером двије баке које знају како да се проведу на прави начин. За њих не постоје границе.

Својим виралним видео снимком подијељеним на ТикТок страници под именом ,,барстолспортс" насмијале су 5.9 милиона гледалаца.

Године су само број

Током излета по Вашингтону двије баке су одлучиле да направе паузу од обилажења историјских знамености и да се мало забаве.

Погледајте и како: VIDEO

Оне су пронашле камену низбрдицу и искористиле је као тобоган. Сјеле су, ухватиле су се за руке, а онда спустиле великом брзином. При крају су одскочиле, а онда пале на леђа и кренула да умиру од смијеха. Засмијале су и унуку једне од њих, и људе око себе.

Баке нису задобиле никакве повреде, већ су се само лијепо забавиле. Брзо су устале и доказале још једном да су године само број, преноси Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана