Најмлађи родитељи: Мама 12, тата 13 година, а деда од 29 година плаче од среће

Blic.rs
Најмлађи родитељи: Мама 12, тата 13 година, а деда од 29 година плаче од среће

Иако је још била у основној школи једна дјевојка из Лондона одлучила је да роди дијете. Свог изабраника је упознала са свега 10 година и врло брзо остала је у другом стању, а сада са тек напуњених 12 она је родила здраву и снажну девојчицу. Она је најмлађа мама у Британији, а тата је тек напунио 13 година, баке и деке имају мање од 30 година. И сви су срећни и узбуђени због новог члана породице.

Дјевојчица која је проглашена за најмлађу мајку у Британији је пет мјесеци млађа од претходне најмлађе мајке. Млади пар из Лондона протеклог викенда постао је породица, а осим младе маме и бака је млада- има свега 27 година. Сви се слажу да су дјеца сјајна и радују се.

Идентите породица је непознат јавности, јер желе да заштите младу маму, али је новопечени дека за "The Sun" рекао да није постиђен, него пресрећан због одлуке своје ћерке да роди тако млада.

"Сазнао сам да је трудна прије месец дана. Нисам био љут, нити постиђен, већ врло узбуђен због свега што се дешава. Њена мајка и ја нисмо знали за везу, али дјеца данас много брже сазријевају и ми ту ништа не можемо да урадимо. Сада када је све готово, када сам је видио у породилишту емоције су ме потпуно савладале. Плакао сам као никада до сад", испричао је отац, како се вјерује, најмлађе британске мајке.

Он је рекао и да треба гледати само напријед, пошто ионако назад нема и да ће сви бити укључени у одрастање мале дјевојчице. Иако није осудио своју кћерку рекао је да ће се потрудити да његова трогодишња ћерка и деветогодишњи син, који су постали тетка и стриц, не крену истим путем као најстарија сестра.

Родитељи су били у вези скоро годину дана, тако да је у питању права љубав, не флерт. Планирају да остану заједно и васпитавају своје заједничко дијете уз пуну подршку обе породице, преноси Блиц.

"Дјеца иду у школу, друже се. Не можемо ми 24 сата да их надгледамо и да знамо са сигурношћу шта раде у сваком тренутку. Сигуран сам да се ово неће поновити са осталом дјецом, пошто нас је ова трудноћа прилично изненадила. Без обзира на све са неким тешким осјећањима ћемо морати сами да се боримо, али то не значи да треба да осуђујемо дјецу", рекао је вјероватно најмлађи деда у Енглеској.

Званично за сада овај пар је најмлађи у Британији који се остварио у улози родитеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана