Младенци се запалили на вјенчању (ВИДЕО)

ГС
Foto: X.com

Људи дуго траже начине да свој дан вјенчања учине незаборавним и јединственим. Овај пар је то успио уз помоћ ватре, а разлог је поприлично бизаран.

Било да мијењају традиционалне елементе церемоније или додају посебне детаље, парови често бирају неконвенционалне приступе како би створили епско искуство. Један пар, Гејб Јесоп и Амбир Бамбир, одлучио се за заиста необичан приступ свом вјенчању.

Овај пар, који се упознао док су радили као каскадери у филмској индустрији, одлучио се дословно "запалити" на свој посебан дан. Снимци њиховог вјенчања приказују тренутак када су се запалили док су ходали низ пролаз, остављајући своје госте у шоку.

Гејб и Амбир, познати по својим улогама као каскадери у филмовима попут "Жути камен" и "Хередитари", жељели су одавањем почасти својој заједничкој каријери додатно означити своје вјенчање, преносе Независне новине.

Видеозаписи овог храброг али и бизарног потеза брзо су постали вирални на друштвеним мрежама, а многи корисници изражавају одушевљење и чуђење.

Док једни коментаришу изглед косе младенаца након таквог подухвата, други исказују подршку храбрости пара.

Наравно, овакав потез није нешто што би сваки пар требао покушати, али Гејб и Амбир су дефинитивно створили вјенчање које ће се дуго памтити.

Не морамо ни истицати да овако нешто не покушавате, јер су Гејб и Амбир ипак професионалци. Честитке срећном пару на њиховом јединственом почетку заједничког живота, преноси "Клик".

 

A #US couple set themselves on #fire as they walked down the aisle after getting married in a bizarre show at their wedding ceremony, #Newsweek reported. The duo, Gabe Jessop & Ambyr Bambyr, reportedly work as movie stunt doubles.@UHN_Plus pic.twitter.com/CMB1r3MAWA

— Anchor Manish Kumar (@manishA20058305) September 11, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана