Да ли су ово највећи баксузи на свијету

Б92
Да ли су ово највећи баксузи на свијету

Да ли сте икад имали осјећај да сте прави баксуз?

Ако јесте, ови људи ће вас утјешити, будући да важе за најмалерозније људе чије су судбине икад документоване.


Увјерите се и сами:

Рој Саливан (САД)

Гром га је ударио седам пута. Шансе да некога гром удари једном су један према 3.000. Да се то догоди седам пута шансе су један према 22 квадрилиона.

Мелани Мартинез (САД)

Изгубила је четири куће у ураганима. Када је у једној ријалити емисији освојила потпуну поправку своје пете куће, и њу је изгубила у новом урагану.

Вајолет Џесоп (Велика Британија)

Била је на броду "Олимпик" који је потонуо. Онда се укрцала на "Титаник" и преживјела његово потапање, а затим и на "Британик" који је такође потонуо.

Костис Мицотакис (Шпанија)

Једини у свом селу од седамдесет људи није учествовао у уплати лутрије која је на крају донијела 740 милиона евра овим срећницима.

Ајван Лестер Мегвајер (САД)

Хтио је да сними скок из авиона, па је на падобрански курс понио камеру. Нажалост, заборавио је много важнију ствар - падобран и погинуо скочивши за својим пријатељима.

Цутому Јамагучи (Јапан)

Био је у Хирошими у тренутку пада атомске бомбе. Након што је провео ноћ у склоништу упутио се кући у Нагасаки и стигао тачно на вријеме за пад друге атомске бомбе. И њу је преживио и умро годинама касније у 93.

Роберт Тод Линколн (САД)

Био је присутан у тренутку убиства три америчка предсједника Абрахама Линколна, Гарфилда и Мекинлија.

Ен Хоџис (САД)

Ударио ју је метеор који је улетио кроз кров њене куће и поштено јој угрувао кук. Она је једна од двије регистроване особе које је погодио метеор.

Хенри Зигланд

Избјегао је метак који се потом забио у дрво. Годинама касније, дигао је то дрво у ваздух, при чему је метак експлодирао и убио га на мјесту.

Фране Селак (Хрватска)

"Најсрећнији баксуз на свијету" седам пута је за длаку избјегао смрт, док су сви око њега у тим приликама или тешко повређени или погинули. На крају је чак добио премију на лутрији.

Ерик Нори (САД)

Угризла га је ајкула, ударио гром и ујела звечарка. Све то је преживио.

Влад Казаку (Румунија)

Током тачке гутања ватре је подригнуо, због чега је у његовој стомачној дупљи дошло до експлозије. Посматрачи су мислили да је ријеч о тачки и нису пружили прву помоћ сиротом човјеку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана