"Зрелије даме су боље љубавнице": Ово су разлози због којих их мушкарци све чешће бирају

GS
Foto: Unsplash

Стручњаци за везе тврде да су жене у годинама боље љубавнице јер знају шта раде и воле да доминирају, што додатно узбуђује и мотивише мушки спол.

Између млађе и старије жене слободни мушкарци данас чешће бирају старију, и то из једног јединог разлога - сматрају да су боље у кревету.

Отворено показују шта им се свиђа, прилично су самоувјерене и није им непријатно да дају инструкције у кревету.

Трејси Кокс, чувени сексолог, са сигурношћу тврди за "Дејли Мејл " да је то тачно и лако поткрепљује свој став запажањима из разговара с пацијентима.

Знају шта раде

Старије жене иза себе имају већ неколико веза и вјероватно већи број сексуалних партнера. Оне знају како треба да се носе с одређеним ситуацијама у кревету.

Воле да доминирају

Због свог искуства оне понекад у кревету воле да преузму главну улогу, посебно ако је ријеч о сексу с млађим мушкарцем. Иако такав развој ситуације ван кревета може бити прилично проблематичан, у спаваћој соби функционише врло добро, тврди Трејси Кокс.

Не журе

Искусне жене воле дужу предигру и не стиде се тога попут неких млађих жена. Свјесне су чињенице да спор и дуг секс доноси двоструко уживање и њој и партнеру.

Показују шта им се свиђа

Мушкарци воле када им жена у кревету јасно објасни шта јој се свиђа, а старије жене се понашају као учитељице.

Нису стидљиве

Старије жене се не боје да траже од партнера да их задовољи баш онако како им највише одговара. Млађе жене се стиде да отворено искажу своје скривене жеље, преноси Аваз

Самоувјерене су

Самоувјерене жене у кревету су врло пожељне љубавнице за већину мушкараца. Стручњаци сматрају да је управо самоувјереност у кревету кључна особина којој млађи мушкарци тешко могу одољети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана