"Zrelije dame su bolje ljubavnice": Ovo su razlozi zbog kojih ih muškarci sve češće biraju

GS
Foto: Unsplash

Stručnjaci za veze tvrde da su žene u godinama bolje ljubavnice jer znaju šta rade i vole da dominiraju, što dodatno uzbuđuje i motiviše muški spol.

Između mlađe i starije žene slobodni muškarci danas češće biraju stariju, i to iz jednog jedinog razloga - smatraju da su bolje u krevetu.

Otvoreno pokazuju šta im se sviđa, prilično su samouvjerene i nije im neprijatno da daju instrukcije u krevetu.

Trejsi Koks, čuveni seksolog, sa sigurnošću tvrdi za "Dejli Mejl " da je to tačno i lako potkrepljuje svoj stav zapažanjima iz razgovara s pacijentima.

Znaju šta rade

Starije žene iza sebe imaju već nekoliko veza i vjerovatno veći broj seksualnih partnera. One znaju kako treba da se nose s određenim situacijama u krevetu.

Vole da dominiraju

Zbog svog iskustva one ponekad u krevetu vole da preuzmu glavnu ulogu, posebno ako je riječ o seksu s mlađim muškarcem. Iako takav razvoj situacije van kreveta može biti prilično problematičan, u spavaćoj sobi funkcioniše vrlo dobro, tvrdi Trejsi Koks.

Ne žure

Iskusne žene vole dužu predigru i ne stide se toga poput nekih mlađih žena. Svjesne su činjenice da spor i dug seks donosi dvostruko uživanje i njoj i partneru.

Pokazuju šta im se sviđa

Muškarci vole kada im žena u krevetu jasno objasni šta joj se sviđa, a starije žene se ponašaju kao učiteljice.

Nisu stidljive

Starije žene se ne boje da traže od partnera da ih zadovolji baš onako kako im najviše odgovara. Mlađe žene se stide da otvoreno iskažu svoje skrivene želje, prenosi Avaz

Samouvjerene su

Samouvjerene žene u krevetu su vrlo poželjne ljubavnice za većinu muškaraca. Stručnjaci smatraju da je upravo samouvjerenost u krevetu ključna osobina kojoj mlađi muškarci teško mogu odoljeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana