Знакови да је мушкарац добар у кревету

ГС
Foto: Илустрација

Осјећате огромну хемију са неким мушкарцима и већ вам се врзмају по глави мисли какав ли је у сексу?

Не морате да стигнете до кревета да бисте то провјерили – стручњакиња за секс Анабел Најт каже да се по појединим навикама у понашању може знати да ли је мушкарац добар љубавник.

Знаци који указују да је добар у кревету:

Комуникативан је

Ако је "чаробњак" у комуникацији и са њим вам никад није досадно, велике су шансе да ће се магија десити и у кревету јер се умјетност разговора ослања на бригу о другима и разумијевање.

Уколико му је стало до тога како сте провели дан и жели да вас боље разумије кроз разговор и питања која вам поставља, врло је вјероватно да ће жељети да сазна и шта вам прија у кревету, те да вам угоди.

Контакт очима

Студије су показале да контакт очима помаже у стимулацији сексуалне жеље и узбуђења, па ако сте у вези са неким коме није стран контакт очима, очекујте да све пршти у кревету.

Иначе, контакт очима подстиче производињу окситоцина, хормона који помаже да се обро осјећамо, а то све доприноси лијепом и позитивном сексуалном искуству, које показује и да се ваш партнер не плаши емоционалне интимности.

"Знак" на прсту

Стручњакиња савјетује да обратите пажњу на шаке свог потенцијалног партнера – ако их вјешто користи, врло је вјероватно да је једнако вјешт и у кревету.

Осим тога, према неким научним студијама, мушкарци који имају кажипрст и домали прст једнаке дужине или им је домали прст дужи од кажипрста, указују на то да је обдарен.

Забаван је

Добар смисао за хумор увијек је добродошао, па и у кревету. Ако вам је са њим увијек забавно и доста се смијете, добри су изгледи да вам и у кревету буде једнако лијепо.

Добро се љуби

Мушкарац који се добро људи највјероватније је добар и у кревету, каже стручњакиња Анабел.

Љубљење је природна ствар, интуитивна, гдје не постоје вјежбе или упутства шта и како треба да радимо. Па ако зна да вас пољуби тако да у томе уживате и осјетите жмарке у тијелу, највјероватније вас чека ватромет у кревету, преноси "Мондо.рс".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана