Znakovi da je muškarac dobar u krevetu

GS
Foto: Ilustracija

Osjećate ogromnu hemiju sa nekim muškarcima i već vam se vrzmaju po glavi misli kakav li je u seksu?

Ne morate da stignete do kreveta da biste to provjerili – stručnjakinja za seks Anabel Najt kaže da se po pojedinim navikama u ponašanju može znati da li je muškarac dobar ljubavnik.

Znaci koji ukazuju da je dobar u krevetu:

Komunikativan je

Ako je "čarobnjak" u komunikaciji i sa njim vam nikad nije dosadno, velike su šanse da će se magija desiti i u krevetu jer se umjetnost razgovora oslanja na brigu o drugima i razumijevanje.

Ukoliko mu je stalo do toga kako ste proveli dan i želi da vas bolje razumije kroz razgovor i pitanja koja vam postavlja, vrlo je vjerovatno da će željeti da sazna i šta vam prija u krevetu, te da vam ugodi.

Kontakt očima

Studije su pokazale da kontakt očima pomaže u stimulaciji seksualne želje i uzbuđenja, pa ako ste u vezi sa nekim kome nije stran kontakt očima, očekujte da sve pršti u krevetu.

Inače, kontakt očima podstiče proizvodinju oksitocina, hormona koji pomaže da se obro osjećamo, a to sve doprinosi lijepom i pozitivnom seksualnom iskustvu, koje pokazuje i da se vaš partner ne plaši emocionalne intimnosti.

"Znak" na prstu

Stručnjakinja savjetuje da obratite pažnju na šake svog potencijalnog partnera – ako ih vješto koristi, vrlo je vjerovatno da je jednako vješt i u krevetu.

Osim toga, prema nekim naučnim studijama, muškarci koji imaju kažiprst i domali prst jednake dužine ili im je domali prst duži od kažiprsta, ukazuju na to da je obdaren.

Zabavan je

Dobar smisao za humor uvijek je dobrodošao, pa i u krevetu. Ako vam je sa njim uvijek zabavno i dosta se smijete, dobri su izgledi da vam i u krevetu bude jednako lijepo.

Dobro se ljubi

Muškarac koji se dobro ljudi najvjerovatnije je dobar i u krevetu, kaže stručnjakinja Anabel.

Ljubljenje je prirodna stvar, intuitivna, gdje ne postoje vježbe ili uputstva šta i kako treba da radimo. Pa ako zna da vas poljubi tako da u tome uživate i osjetite žmarke u tijelu, najvjerovatnije vas čeka vatromet u krevetu, prenosi "Mondo.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana