Женски гестови који мушкарце привлаче као магнет

ГС
Женски гестови који мушкарце привлаче као магнет

Уколико имате симпатију или пак сретнете мушкарца који би вам могао постати симпатија, можете да искористите ове забавне трикове завођења, за које су управо мушкарци открили да их код жена привлаче попут магнета.

Уколико сте кренули у игру освајања, тражите новог дечка и, можда, љубав, можда ће вам помоћи пет женских гестова који могу да привуку мушкарце попут магнета. Осим спољашње привлачности, свака дјевојка би требало да зна неке магичне трикове који могу освојити већину мушкараца. Изрека каже да жене воле ушима, а мушкарци очима. Упркос повјерењу у сопствену привлачност, вриједи знати да неки, на први поглед, обични гестови могу имати магичну моћ привлачности.

1. Жена се угризе за усну

Можда обична студенткиња у старој одјећи неће моћи да привуче пажњу богатог бизнисмена, али сваки мушкарац ће одмах примјетити да она гризе усне. Зашто не покушаш да изведеш такав трик у друштву мушкарца који ти се свиђа?

2. Жена се игра праменом косе или локном

Још један познати трик је играње косе. Окретање локне око прста или лагано протресање фризуре непримјетно хипнотише мушкарце. Главна ствар је да вам коса увијек треба да буде чиста и његована.

3. Жена има разголићен врат

Мушкарци често повезују сексуалност и рањивост дјевојке са њеним вратом. То може имати исто толико утицаја на мушкарце као и деколте и бујна дуга коса. Када откривате врат, изаберите одјећу тако да он јасно буде видљив. Голи врат и рамена створиће ефекат повјерења и рањивости, што посебно узбуђује мушкарце.

4. Жена се лијепо држи и благо истеже

Атрактивно држање је кључ за идеалан изглед. Ако се такође лагано растежете, ваша слика ће добити магнетну ауру.

5. Жена нехајно, лежерно додирује мушкарца

Да бисте створили „искру, олују и лудило“ у његовој глави, лежерно га додирните. Послужите чашу тако да прстима пређете преко ње или искрено отресите трунке прашине са рамена. Реакција може бити другачија, али то ће свакако послужити као магнет за вашег изабраника.

Сад када знате какве гестове воле мушкарци, искористите то.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана