Ženski gestovi koji muškarce privlače kao magnet

GS
Ženski gestovi koji muškarce privlače kao magnet

Ukoliko imate simpatiju ili pak sretnete muškarca koji bi vam mogao postati simpatija, možete da iskoristite ove zabavne trikove zavođenja, za koje su upravo muškarci otkrili da ih kod žena privlače poput magneta.

Ukoliko ste krenuli u igru osvajanja, tražite novog dečka i, možda, ljubav, možda će vam pomoći pet ženskih gestova koji mogu da privuku muškarce poput magneta. Osim spoljašnje privlačnosti, svaka djevojka bi trebalo da zna neke magične trikove koji mogu osvojiti većinu muškaraca. Izreka kaže da žene vole ušima, a muškarci očima. Uprkos povjerenju u sopstvenu privlačnost, vrijedi znati da neki, na prvi pogled, obični gestovi mogu imati magičnu moć privlačnosti.

1. Žena se ugrize za usnu

Možda obična studentkinja u staroj odjeći neće moći da privuče pažnju bogatog biznismena, ali svaki muškarac će odmah primjetiti da ona grize usne. Zašto ne pokušaš da izvedeš takav trik u društvu muškarca koji ti se sviđa?

2. Žena se igra pramenom kose ili loknom

Još jedan poznati trik je igranje kose. Okretanje lokne oko prsta ili lagano protresanje frizure neprimjetno hipnotiše muškarce. Glavna stvar je da vam kosa uvijek treba da bude čista i njegovana.

3. Žena ima razgolićen vrat

Muškarci često povezuju seksualnost i ranjivost djevojke sa njenim vratom. To može imati isto toliko uticaja na muškarce kao i dekolte i bujna duga kosa. Kada otkrivate vrat, izaberite odjeću tako da on jasno bude vidljiv. Goli vrat i ramena stvoriće efekat povjerenja i ranjivosti, što posebno uzbuđuje muškarce.

4. Žena se lijepo drži i blago isteže

Atraktivno držanje je ključ za idealan izgled. Ako se takođe lagano rastežete, vaša slika će dobiti magnetnu auru.

5. Žena nehajno, ležerno dodiruje muškarca

Da biste stvorili „iskru, oluju i ludilo“ u njegovoj glavi, ležerno ga dodirnite. Poslužite čašu tako da prstima pređete preko nje ili iskreno otresite trunke prašine sa ramena. Reakcija može biti drugačija, ali to će svakako poslužiti kao magnet za vašeg izabranika.

Sad kada znate kakve gestove vole muškarci, iskoristite to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana