Желите да стално мисли на вас, испробајте ове технике

Agencije
Желите да стално мисли на вас, испробајте ове технике

Они који покушавају да изграде партнерске односе са својим најдражим ће доказати да је то тежак посао који захтијева пуно љубави, стрпљења и напора. По правилу, жене су емотивније од мушкараца. Оне стално прате све „пропусте“ свог партнера и никада им није доста пажње и љубави. Зато жене врло често мисле да их мушкарци довољно не воле, да не мисле о њима и да им током дана не недостају.

 

 

Иако то није сасвим тачно, ми ћемо вам помоћи да ријешите овај проблем. Предлажемо десет једноставних начина који ће учинити да ваш партнер стално мисли на вас. Пробајте барем један од њих и нећете дуго чекати резултате!

1. Намјерно оставите своје ствари за собом

Покушајте овај трик. Оставите своје ствари у његовом стану или колима. Можете оставити поруку, своју наруквицу или наушницу. Када погледа ове мале ствари, он ће помислити на вас и вријеме које сте провели заједно.

2. Лични простор је важан

Ако се виђате често, нормално је да му нећете недостајати. Зато је потребно дати партнеру лични простор. Дакле, похађајте курсеве језика или часове јоге, идите у куповину са својим пријатељицама или слично.

3. Нека чека

Не би требало одмах да одговорите на његове позиве и поруке. Па, то не значи да треба чекати сатима прије него што одговорите, али биће у реду да сачекате неколико минута прије него што пошаљете поруку. На тај начин ћете га „натјерати“ да мисли на вас.

4. Успорите ствари

Веома често људи воле када се односи брзо развијају. Међутим, ако примијетите да ваш вољени жели све одмах и сад, требало би да успорите ствари. Требало би да га упознате и боље разумијете. На тај начин ће једва чекати вријеме које ће провести са вама.

5. Парфем

Мали трикови такође ће вам помоćи да постигнете свој циљ. Можете користити свој парфем како бисте учинили да мисли на вас. Требало би да буде јединствен и деликатан, и када он осјети овај мирис гдје год да је, он ће помислити на вас.

6. Додајте неку мистерију

То значи да не би требало да будете као отворена књига за њега. Додајте мистерију и не говорите све о себи на првом састанку. На тај начин ћете учинити да жели да вас поново види и боље упозна.

7. Авантуре

Врло често мушкарци желе да буду једина особа са којом ће његова партнерка проводити вријеме. Зато треба да проведете вријеме и имате авантуре не само са њим, већ и са својим пријатељима. Знаће да се забављате са другим људима и недостајећете му.

8. Покажите мало интересовања за некога (или нешто друго)

По правилу, мушкарци желе да њихове жене припадају само њима. Зато је пожељно да га учините мало љубоморним. Можете му рећи да желите провести неко вријеме на часовима. Међутим, пазите да не претјерате, све треба чинити умјерено.

9. Изгледајте лијепо

Када идете на састанак са њим, потрудите се да изгледате сјајно. Носите нешто елегантно, средите косу и не заборавите на шминку. Памтиће ваш невјероватан изглед дуго времена.

10. Покажите да имате понос

Проведите вријеме са њим, кухајте за њега нешто укусно, забавите се и разумите га, али покажите му, да имате понос и достојанство. На тај начин ћете учинити да жуди за вашим друштвом и пажњом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана