Želite da stalno misli na vas, isprobajte ove tehnike

Agencije
Želite da stalno misli na vas, isprobajte ove tehnike

Oni koji pokušavaju da izgrade partnerske odnose sa svojim najdražim će dokazati da je to težak posao koji zahtijeva puno ljubavi, strpljenja i napora. Po pravilu, žene su emotivnije od muškaraca. One stalno prate sve „propuste“ svog partnera i nikada im nije dosta pažnje i ljubavi. Zato žene vrlo često misle da ih muškarci dovoljno ne vole, da ne misle o njima i da im tokom dana ne nedostaju.

 

 

Iako to nije sasvim tačno, mi ćemo vam pomoći da riješite ovaj problem. Predlažemo deset jednostavnih načina koji će učiniti da vaš partner stalno misli na vas. Probajte barem jedan od njih i nećete dugo čekati rezultate!

1. Namjerno ostavite svoje stvari za sobom

Pokušajte ovaj trik. Ostavite svoje stvari u njegovom stanu ili kolima. Možete ostaviti poruku, svoju narukvicu ili naušnicu. Kada pogleda ove male stvari, on će pomisliti na vas i vrijeme koje ste proveli zajedno.

2. Lični prostor je važan

Ako se viđate često, normalno je da mu nećete nedostajati. Zato je potrebno dati partneru lični prostor. Dakle, pohađajte kurseve jezika ili časove joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljicama ili slično.

3. Neka čeka

Ne bi trebalo odmah da odgovorite na njegove pozive i poruke. Pa, to ne znači da treba čekati satima prije nego što odgovorite, ali biće u redu da sačekate nekoliko minuta prije nego što pošaljete poruku. Na taj način ćete ga „natjerati“ da misli na vas.

4. Usporite stvari

Veoma često ljudi vole kada se odnosi brzo razvijaju. Međutim, ako primijetite da vaš voljeni želi sve odmah i sad, trebalo bi da usporite stvari. Trebalo bi da ga upoznate i bolje razumijete. Na taj način će jedva čekati vrijeme koje će provesti sa vama.

5. Parfem

Mali trikovi takođe će vam pomoći da postignete svoj cilj. Možete koristiti svoj parfem kako biste učinili da misli na vas. Trebalo bi da bude jedinstven i delikatan, i kada on osjeti ovaj miris gdje god da je, on će pomisliti na vas.

6. Dodajte neku misteriju

To znači da ne bi trebalo da budete kao otvorena knjiga za njega. Dodajte misteriju i ne govorite sve o sebi na prvom sastanku. Na taj način ćete učiniti da želi da vas ponovo vidi i bolje upozna.

7. Avanture

Vrlo često muškarci žele da budu jedina osoba sa kojom će njegova partnerka provoditi vrijeme. Zato treba da provedete vrijeme i imate avanture ne samo sa njim, već i sa svojim prijateljima. Znaće da se zabavljate sa drugim ljudima i nedostajećete mu.

8. Pokažite malo interesovanja za nekoga (ili nešto drugo)

Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato je poželjno da ga učinite malo ljubomornim. Možete mu reći da želite provesti neko vrijeme na časovima. Međutim, pazite da ne pretjerate, sve treba činiti umjereno.

9. Izgledajte lijepo

Kada idete na sastanak sa njim, potrudite se da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite kosu i ne zaboravite na šminku. Pamtiće vaš nevjerovatan izgled dugo vremena.

10. Pokažite da imate ponos

Provedite vrijeme sa njim, kuhajte za njega nešto ukusno, zabavite se i razumite ga, ali pokažite mu, da imate ponos i dostojanstvo. Na taj način ćete učiniti da žudi za vašim društvom i pažnjom.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana