Три ствари које никако не смијете да стављате на ваше интимне дијелове

B92
Три ствари које никако не смијете да стављате на ваше интимне дијелове

Мушкарци су упозорени да не стављају одређене производе близу њихових интимних дијелова тијела јер могу да им наанесу велику штету.

Према вашим интимним дијеловима тијела требате да се односите веома пажљиво. Поједини мушкарци у жељи да њихов пенис изгледа љепше, прибјегавају употреби неких “природних лијекова”. У стварности, ти “лијекови” могу да нанесу више штете него користи. Уколико сте се икада питали да ли је све у реду са вашим пенисом, његовим изгледом и перформансама, онда је боље да посјетите уролога. Слиједеће три ствари никако не смијете да стављате на ваше интимне дијелове, ако не желите да себе доведете у још већи проблем.

Паста за зубе

Сумњиви савјетодавци предлажу мушкарцима да ставе пасту за зубе на пенис ако желе да дуже издрже у кревету, пише Дејли Стар. То може да нанесе само већу штету него корист. Уље пеперминта у пасти за зубе, укључујући и компоненте за избељивање зуба могу екстремно да иритирају вашу кожу на интимним дијеловима. Могу да се појаве благе опекотине, оток и пликови који су застрашујући. пасту за зубе никако не смијете да користите као лубрикант.

Природна вијагра

Данас се на Интернету све и свашта рекламира као добро средство за побољшање сексуалних перформанси. Нарочито опасне могу да буду “природне вијагре” које узимате на своју руку. Консултујте се са љекаром прије него почнете да користите било какво средство за побољшање сексуалних перформанси.

Крема за депилацију

У посљедњих пар година све више мушкараца почело је више да брине о свом изгледу тамо доле, а неки мушкарци се не либе ни да ураде бразилку. За многе су креме за депилацију одличан начин да скину нежељене длачице, а да избјегну бол. Иако су овакве креме потпуно безбједне за употребу на осталим дијеловима тијела, када су у питању интимни дијелови ситуација је другачија. Оне могу озбиљуно да изиритирају вашу кожу. Код дерматолога се често јављају мушкарци који су изиритирали кожу око пениса или кожу тестиса. Имајте на уму да морате водити рачуна колико су агресивна средства која употребљавате за негу тијела и љепоту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана