Tri stvari koje nikako ne smijete da stavljate na vaše intimne dijelove

B92
Tri stvari koje nikako ne smijete da stavljate na vaše intimne dijelove

Muškarci su upozoreni da ne stavljaju određene proizvode blizu njihovih intimnih dijelova tijela jer mogu da im naanesu veliku štetu.

Prema vašim intimnim dijelovima tijela trebate da se odnosite veoma pažljivo. Pojedini muškarci u želji da njihov penis izgleda ljepše, pribjegavaju upotrebi nekih “prirodnih lijekova”. U stvarnosti, ti “lijekovi” mogu da nanesu više štete nego koristi. Ukoliko ste se ikada pitali da li je sve u redu sa vašim penisom, njegovim izgledom i performansama, onda je bolje da posjetite urologa. Slijedeće tri stvari nikako ne smijete da stavljate na vaše intimne dijelove, ako ne želite da sebe dovedete u još veći problem.

Pasta za zube

Sumnjivi savjetodavci predlažu muškarcima da stave pastu za zube na penis ako žele da duže izdrže u krevetu, piše Dejli Star. To može da nanese samo veću štetu nego korist. Ulje peperminta u pasti za zube, uključujući i komponente za izbeljivanje zuba mogu ekstremno da iritiraju vašu kožu na intimnim dijelovima. Mogu da se pojave blage opekotine, otok i plikovi koji su zastrašujući. pastu za zube nikako ne smijete da koristite kao lubrikant.

Prirodna vijagra

Danas se na Internetu sve i svašta reklamira kao dobro sredstvo za poboljšanje seksualnih performansi. Naročito opasne mogu da budu “prirodne vijagre” koje uzimate na svoju ruku. Konsultujte se sa ljekarom prije nego počnete da koristite bilo kakvo sredstvo za poboljšanje seksualnih performansi.

Krema za depilaciju

U posljednjih par godina sve više muškaraca počelo je više da brine o svom izgledu tamo dole, a neki muškarci se ne libe ni da urade brazilku. Za mnoge su kreme za depilaciju odličan način da skinu neželjene dlačice, a da izbjegnu bol. Iako su ovakve kreme potpuno bezbjedne za upotrebu na ostalim dijelovima tijela, kada su u pitanju intimni dijelovi situacija je drugačija. One mogu ozbiljuno da iziritiraju vašu kožu. Kod dermatologa se često javljaju muškarci koji su iziritirali kožu oko penisa ili kožu testisa. Imajte na umu da morate voditi računa koliko su agresivna sredstva koja upotrebljavate za negu tijela i ljepotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana