Три реченице које су "забрањене" на првом састанку, ако желите и други

ГС
Foto: Илустрација

Ако први пут излазите са особом са којом бисте вољели да уђете у озбиљнији однос, тада не би требало да препричавате доживљаје из претходне везе или да оговарате бивше партнере.

Нису сви вјешти у завођењу и у томе нема ничега страшног, али ако идете на први састанак са особом коју желите да освојите, водите рачуна о томе шта говорите, јер су ове три реченицe   “забрањене” на дејту.

Први утисак је веома важан, па тако ако вам се допада мушкарац са којим идете на спој, неке ствари никако не треба да говорите.

 

Мој бивши

Ако први пут излазите са особом са којом бисте вољели да уђете у озбиљнији однос, тада не би требало да препричавате доживљаје из претходне везе или да оговарате бивше партнере.

Наравно, ако останете у љубави можете да подијелите неко искуство из претходне везе, али док се не упознате довољно, то треба да избјегавате.

 

Не тражим ништа озбиљно

Без обзира да ли сте тек изашли из компликоване везе и не желите одмах да се вежете за другу особу, то не треба да кажете на првом састанку. Прије него што дође до дејта треба да се запитате шта уствари желите и зашто сте се договорили да изађете са особом која вам се свиђа ако нисте сигурни какав однос желите да остварите?!

Дјевојке некада имају потребу да објасне да не желе ништа озбиљно како би оставиле утисак да се за тај састанак нису спремале цијели дан и ноћ и да особа испред њих није толико битна.

 

Зашто си још увијек сам

Ово звучи као “Шта није уреду са тобом, па си сам?”. Ако вас већ занима зашто је сам, то можете да сазнате на другачији начин, као на примјер “Како то да један шармантан и паметан дечко нема дјевојку?”.

Тако ћете да испаднете пријатнији, удијелићете му комплимент, а са друге стране сазнаћете одговор на питање које вас занима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана