Tri rečenice koje su "zabranjene" na prvom sastanku, ako želite i drugi

GS
Foto: Ilustracija

Ako prvi put izlazite sa osobom sa kojom biste voljeli da uđete u ozbiljniji odnos, tada ne bi trebalo da prepričavate doživljaje iz prethodne veze ili da ogovarate bivše partnere.

Nisu svi vješti u zavođenju i u tome nema ničega strašnog, ali ako idete na prvi sastanak sa osobom koju želite da osvojite, vodite računa o tome šta govorite, jer su ove tri rečenice   “zabranjene” na dejtu.

Prvi utisak je veoma važan, pa tako ako vam se dopada muškarac sa kojim idete na spoj, neke stvari nikako ne treba da govorite.

 

Moj bivši

Ako prvi put izlazite sa osobom sa kojom biste voljeli da uđete u ozbiljniji odnos, tada ne bi trebalo da prepričavate doživljaje iz prethodne veze ili da ogovarate bivše partnere.

Naravno, ako ostanete u ljubavi možete da podijelite neko iskustvo iz prethodne veze, ali dok se ne upoznate dovoljno, to treba da izbjegavate.

 

Ne tražim ništa ozbiljno

Bez obzira da li ste tek izašli iz komplikovane veze i ne želite odmah da se vežete za drugu osobu, to ne treba da kažete na prvom sastanku. Prije nego što dođe do dejta treba da se zapitate šta ustvari želite i zašto ste se dogovorili da izađete sa osobom koja vam se sviđa ako niste sigurni kakav odnos želite da ostvarite?!

Djevojke nekada imaju potrebu da objasne da ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile utisak da se za taj sastanak nisu spremale cijeli dan i noć i da osoba ispred njih nije toliko bitna.

 

Zašto si još uvijek sam

Ovo zvuči kao “Šta nije uredu sa tobom, pa si sam?”. Ako vas već zanima zašto je sam, to možete da saznate na drugačiji način, kao na primjer “Kako to da jedan šarmantan i pametan dečko nema djevojku?”.

Tako ćete da ispadnete prijatniji, udijelićete mu kompliment, a sa druge strane saznaćete odgovor na pitanje koje vas zanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana