Три питања којих се мушкарци плаше да поставе женама

ГС
Foto: Илустрација

Када је ријеч о женама, мушкарцима још пуно тога није јасно.

Амерички блогер Арон Траистер позабавио се управо таквим питањима, а донио је и женске одговоре који би барем донекле требали објаснити ствари припадницима снажнијег пола.

Зашто жене имају толико ципела?

Многе мушкарце мучи ово питање јер не разумију зашто жене требају имати и по двадесетак пари ципела, а реално могу носити највише пет пари. Оно што мушкарци не схватају је то да су женама ципеле ужитак и да се добро осјећају када на ногама имају лијепу и секси обућу. Или да направимо поређење, женама су ципеле као мушкарцима аутомобили.

Зашто жене пријатељицама причају о свом љубавном животу?

Будући да су мушкарци генерално затворенији од жена те да не воле говорити о својим емоцијама, тешко могу схватити зашто жене имају потребу причати о својој интими. Но то је у природи жена, оне дијеле своје емоције, говоре о њима, а то укључује и њихов љубавни живот. Жене с пријатељицама причају о свом љубавном и сексуалном животу јер желе поређења, покушавају схватити је ли све у реду, а неријетко траже и савјет. Каткада, али само каткада, причају и зато да се мало похвале.

Зашто је жена са свима пристојна, а најгоре прође њезин партнер?

Колико год се женама ово не свиђа, чињеница је да су мушкарци у праву када постављају питање. Врло често жене настоје бити коректне и пристојне према свим људима у свом животу, али онда се пуно тога накупи успут и тренутак пуцања догађа се пред њеним мушкарцем. Зашто? Зато што се жена уз њега осјећа сигурно и зна да је познаје па вјерује да ће он лакше опростити њезин испад него нетко други. Ипак, жене се не би требале навикавати на такво понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана