Tri pitanja kojih se muškarci plaše da postave ženama

GS
Foto: Ilustracija

Kada je riječ o ženama, muškarcima još puno toga nije jasno.

Američki bloger Aron Traister pozabavio se upravo takvim pitanjima, a donio je i ženske odgovore koji bi barem donekle trebali objasniti stvari pripadnicima snažnijeg pola.

Zašto žene imaju toliko cipela?

Mnoge muškarce muči ovo pitanje jer ne razumiju zašto žene trebaju imati i po dvadesetak pari cipela, a realno mogu nositi najviše pet pari. Ono što muškarci ne shvataju je to da su ženama cipele užitak i da se dobro osjećaju kada na nogama imaju lijepu i seksi obuću. Ili da napravimo poređenje, ženama su cipele kao muškarcima automobili.

Zašto žene prijateljicama pričaju o svom ljubavnom životu?

Budući da su muškarci generalno zatvoreniji od žena te da ne vole govoriti o svojim emocijama, teško mogu shvatiti zašto žene imaju potrebu pričati o svojoj intimi. No to je u prirodi žena, one dijele svoje emocije, govore o njima, a to uključuje i njihov ljubavni život. Žene s prijateljicama pričaju o svom ljubavnom i seksualnom životu jer žele poređenja, pokušavaju shvatiti je li sve u redu, a nerijetko traže i savjet. Katkada, ali samo katkada, pričaju i zato da se malo pohvale.

Zašto je žena sa svima pristojna, a najgore prođe njezin partner?

Koliko god se ženama ovo ne sviđa, činjenica je da su muškarci u pravu kada postavljaju pitanje. Vrlo često žene nastoje biti korektne i pristojne prema svim ljudima u svom životu, ali onda se puno toga nakupi usput i trenutak pucanja događa se pred njenim muškarcem. Zašto? Zato što se žena uz njega osjeća sigurno i zna da je poznaje pa vjeruje da će on lakše oprostiti njezin ispad nego netko drugi. Ipak, žene se ne bi trebale navikavati na takvo ponašanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana