Три "мане" на мушкарцима које жене воле

ГС
Foto: Илустрација

И мушкарци и жене обожавају врлине једни код других.

Мушкарци, напросто, обожавају лијепе, али и његоване жене, док жене, са друге стране, привлаче успјешни и маркантни мушкарци.

Међутим, мање је познато да и једни и други воле и одређене "мане". Нешто што је женама крајње непривлачно и чиме се беспотребно оптерећују, многи мушкарци воле да виде и осјете, а исто важи и у обрнутом случају.

Ствари које мушкарце можда излуђују, излуђују и жене, само у мало другачијем контексту. Наравно да шарм игра врло битну, па некада чак и пресудну улогу, али мушком сексепилу често доприносе и оређене скривене ситнице.

1. Стомачић

Многи мушкарци луде због стомачића који посједују, па спроводе сате и сате у теретани не би ли га се ослободили. Међутим, судећи по једној анкети, већина жена има другачије мишљење. Наиме, чак двије трећине њих се изјаснило да више воли да види стомачић на мушкарцу него популарну "корњачу". Њихово је мишљење да природни стомачић описује "нормалног" фрајера који није опсједнут огледалом, дизањем тегова и протеинима.

2. Касни с бријањем

За припаднице љепшег пола млада брада стара два дана представља прави мамац. Не ради се ту о бради као таквој, већ о томе да она доприноси помало бунтовничком и лежерном изгледу мушкарца који у комбинацији с одговарајућом одјећом и ставом, једноставно вришти сексепилом.

3. Знакови старења

Иста ова анкета је потврдила и да сиједу косу жене доживљавају као јако, јако секси. Иако се мушкарци данас труде да прикрију знакове старења, па се често одлучују и на фарбање косе, истраживање показује да ће жене прије одабрати просиједог мушкарца у односу на оног који косу фарба.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана