Tri "mane" na muškarcima koje žene vole

GS
Foto: Ilustracija

I muškarci i žene obožavaju vrline jedni kod drugih.

Muškarci, naprosto, obožavaju lijepe, ali i njegovane žene, dok žene, sa druge strane, privlače uspješni i markantni muškarci.

Međutim, manje je poznato da i jedni i drugi vole i određene "mane". Nešto što je ženama krajnje neprivlačno i čime se bespotrebno opterećuju, mnogi muškarci vole da vide i osjete, a isto važi i u obrnutom slučaju.

Stvari koje muškarce možda izluđuju, izluđuju i žene, samo u malo drugačijem kontekstu. Naravno da šarm igra vrlo bitnu, pa nekada čak i presudnu ulogu, ali muškom seksepilu često doprinose i oređene skrivene sitnice.

1. Stomačić

Mnogi muškarci lude zbog stomačića koji posjeduju, pa sprovode sate i sate u teretani ne bi li ga se oslobodili. Međutim, sudeći po jednoj anketi, većina žena ima drugačije mišljenje. Naime, čak dvije trećine njih se izjasnilo da više voli da vidi stomačić na muškarcu nego popularnu "kornjaču". Njihovo je mišljenje da prirodni stomačić opisuje "normalnog" frajera koji nije opsjednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima.

2. Kasni s brijanjem

Za pripadnice ljepšeg pola mlada brada stara dva dana predstavlja pravi mamac. Ne radi se tu o bradi kao takvoj, već o tome da ona doprinosi pomalo buntovničkom i ležernom izgledu muškarca koji u kombinaciji s odgovarajućom odjećom i stavom, jednostavno vrišti seksepilom.

3. Znakovi starenja

Ista ova anketa je potvrdila i da sijedu kosu žene doživljavaju kao jako, jako seksi. Iako se muškarci danas trude da prikriju znakove starenja, pa se često odlučuju i na farbanje kose, istraživanje pokazuje da će žene prije odabrati prosijedog muškarca u odnosu na onog koji kosu farba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana