Шест ствари на које мушкарци обраћају пажњу када виде жену

ГС
Foto: Image by StockSnap from Pixabay

Вјеровали или не, мушкарци не "провјеравају" само "адуте" када први пут упознају жену. На ових шест ствари обавезно обрате пажњу у првих пет минута након сусрета!

Начин говора

Постоје три врсте гласа: висок, дубок и "покушаћу да будем слатка и причаћу допадљивим 'бебећим' гласом". То је понекад слатко, а понекад је и рецепт за главобољу.

Осмјех

Сви "падају" на лијеп осмјех, али момци заиста обраћају пажњу на начин на који ћете им се осмјехнути. Да ли сте се љубазно насмијали или га загонетно гледате преко просторије? Да ли сте у потпуности изгубили контролу и насмејали се "од ува до ува", јер је рекао нешто веома смијешно? Овај посљедњи им је најдражи.

Одјевна комбинација

Или је "Зашто је изашла таква напоље?" или "Забога, тако ми је драго што је изашла таква напоље!".

Смисао за хумор

Ваш смисао за хумор је као ваше дијете. Свачије је другачије, али ви мислите да на ваше други треба да се угледају. Уколико жена не реагује на шале мушкарца, вјероватно никада неће доћи до неке веће повезаности.

Мирис

Уколико носите јачи парфем, мушкарци ће највећи део тог првог разговора провести у погађању о ком мирису је ријеч. Ванила? Цимет? Сандаловина?

Шминка

Мушкарци ће вам "судити" на основу шминке. Неким мушкарцима "смокy еyес" ефекат је неодољив, а другима одбојан. Нико од њих неће цијенити вријеме које вам је било потребно да направите "мачије очи". Све у свему, дискретна шминка пун је погодак, пише минимагазин.инфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана