Šest stvari na koje muškarci obraćaju pažnju kada vide ženu

GS
Foto: Image by StockSnap from Pixabay

Vjerovali ili ne, muškarci ne "provjeravaju" samo "adute" kada prvi put upoznaju ženu. Na ovih šest stvari obavezno obrate pažnju u prvih pet minuta nakon susreta!

Način govora

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i "pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim 'bebećim' glasom". To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

Osmjeh

Svi "padaju" na lijep osmjeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmjehnuti. Da li ste se ljubazno nasmijali ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmejali se "od uva do uva", jer je rekao nešto veoma smiješno? Ovaj posljednji im je najdraži.

Odjevna kombinacija

Ili je "Zašto je izašla takva napolje?" ili "Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva napolje!".

Smisao za humor

Vaš smisao za humor je kao vaše dijete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da na vaše drugi treba da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, vjerovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

Miris

Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći deo tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kom mirisu je riječ. Vanila? Cimet? Sandalovina?

Šminka

Muškarci će vam "suditi" na osnovu šminke. Nekim muškarcima "smoky eyes" efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće cijeniti vrijeme koje vam je bilo potrebno da napravite "mačije oči". Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak, piše minimagazin.info.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana