Савјет за све жене: Ових пет ствари могу бити погубне за вашу везу

GS
Foto: Facebook

Сазнајте шта стручњаци кажу да никако не би требали да радите за вашег мушкарца. Ових 5 ствари могу бити погубне за вашу везу.

1. ФИНАНСИЈСКА ПОМОЋ

Чак и ако се ваш мушкарац жали на финансијске потешкоће, нема потребе да тражите други посао како бисте њега извукли из ове ситуације. Ако то ипак урадите, то би могла бити велика грешка због које су се многе жене покајале.

2. СКУПИ ПОКЛОНИ

Ако мушкарца навикнете на скупе поклоне, то само вашу везу или брак може да скрати. Од поклона, мушкарци највише воле топлину, вјеру у њега и дивне, заљубљене погледе.

3. БИТИ ЊЕГОВ ИСПОВЈЕДНИК

Неким мушкарцима ништа није драже него да се исповиједају жени. Али обично то нису њихови мужеви. Међутим, ако до овога дође, жена ће обично помислити како ће то што схвата његову бол, саосјећа са њим продубити њихов однос. Ипак жена која глуми раме за плакање мушкарцу, остаје само то, ништа више и ништа мање. Сљедећи пут када вам дође са неким проблемом, само му кажите: "Мислим да си ти одрастао човјек и да ћеш то лако ријешити!"

4. САВЈЕТОВАТИ ГА

Заборавите на то. Чак и ако вас мушкарац пита шта да ради, ви само кажите: ти најбоље знаш! Давање савјета значи преузимање одговорности. Е, то је ипак мушки посао!

5. ИНСПИРИСАТИ ГА

Ако знате више од вашег мушкарца никад, али никад се немојте довести у ту ситуацију да га подучавате нечему. Након тога или ће вас замрзити као жену (која је способнија од њега) или ће вас доживљавати као професора и то је то. Ако вас упита да му нешто објасните, само се насмијешите и кажите му:

"Душо, ја сам само мало разумјела од свега тога. Најбоље би било да и ти прочиташ ту књигу/ погледаш предавање итд..."

Постоје разни видови подршке мужу или дечку, а ово дефинитивно нису једни од њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана