Ових пет реченица сваки мушкарац жели да чује

ГС
Foto: Илустрација

Мушкарци често замjерају женама да пуно причају, али ипак, постоје реченице које воле да чују. У наставку вам дајемо неколико примјера...

"Поносна сам на тебе"

Мушкарци воле да чују похвале за своја достигнућа, али то никад неће јавно изговорити. Мала похвала не кошта ништа, а много значи.

"Хвала!"

Ако вас је код куће на крају хаотичног радног дана дочекао ручак, цвијеће или опрано посуђе, то заслужује једно искрено “хвала”, иако је сасвим нормално да понекад кућни послови падну на мушкарца. Вјероватно бисте и ви хтјели да вам он чешће говори “хвала” за све што радите.

"У 8 сати, видимо се тамо!"

Не кажемо да би жена увијек требало да преузме одговорност за "дејтове", али понекад се може и то догодити. Мушкарци мисле да је то секси и нема онога ко се неће сложити с тим.

"Мислим да те она тамо одмјерава!"

Мушкарци воле да осјете мало љубоморе код своје партнерке, али ово је изјава којом лако можете да претјерате, зато пажљиво. “То ће подићи његово самопоуздање у тренутку, а и показаће му да сте срећни што је он ваш“, закључили су стручњаци.

"Мислим да би требало…"

Иако више нисмо дјеца, лијепо је с времена на вријеме осјетити да се неко брине за нас и да нам говори да би нешто требало да урадимо или не. Не увијек, наравно, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана