Ovih pet rečenica svaki muškarac želi da čuje

GS
Foto: Ilustracija

Muškarci često zamjeraju ženama da puno pričaju, ali ipak, postoje rečenice koje vole da čuju. U nastavku vam dajemo nekoliko primjera...

"Ponosna sam na tebe"

Muškarci vole da čuju pohvale za svoja dostignuća, ali to nikad neće javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a mnogo znači.

"Hvala!"

Ako vas je kod kuće na kraju haotičnog radnog dana dočekao ručak, cvijeće ili oprano posuđe, to zaslužuje jedno iskreno “hvala”, iako je sasvim normalno da ponekad kućni poslovi padnu na muškarca. Vjerovatno biste i vi htjeli da vam on češće govori “hvala” za sve što radite.

"U 8 sati, vidimo se tamo!"

Ne kažemo da bi žena uvijek trebalo da preuzme odgovornost za "dejtove", ali ponekad se može i to dogoditi. Muškarci misle da je to seksi i nema onoga ko se neće složiti s tim.

"Mislim da te ona tamo odmjerava!"

Muškarci vole da osjete malo ljubomore kod svoje partnerke, ali ovo je izjava kojom lako možete da pretjerate, zato pažljivo. “To će podići njegovo samopouzdanje u trenutku, a i pokazaće mu da ste srećni što je on vaš“, zaključili su stručnjaci.

"Mislim da bi trebalo…"

Iako više nismo djeca, lijepo je s vremena na vrijeme osjetiti da se neko brine za nas i da nam govori da bi nešto trebalo da uradimo ili ne. Ne uvijek, naravno, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana