Ових 5 реченица сваки мушкарац “сервира” прије преваре

zadovoljna.hr
Ових 5 реченица сваки мушкарац “сервира” прије преваре

Превара је веома болна ствар која може да догоди у једној вези. Али прије него што до ње уопште и дође ваш партнер ће показати неколико знакова колико му је заправо стало до вас и да ли планира у неком тренутку да вас превари.

Како бисте спријечили вашег партнера да отрчи некој другој у наручје посебно обратите пажњу уколико он изговори неку од слиједећих пет реченица.

Имам осјећај да ме више не цијениш

Уколико се догађа да вам партнер често упућује ову примједбу постоји шанса да се осјећа занемарено и да није срећан у вези као што је то некада био. Такво осјећање може да доведе до хлађења емоција и потребе да ту своју жељу да буде прихваћен потражи на неком другом мјесту. У оваквом случају потребно је да издвојите више времена за свог партнера, организујте заједничке активности и нађите начин да обновите старе страсти.

Извини што ти нисам одговорио на поруку

Ако примјетите да ваш вољени мушкарац из чиста мира прекине да вам одговара на поруке, могуће је да му више нисте приоритет. Чак и да је презаузет на послу, времена за кратку поруку сигурно увијек може да нађе. Поразговарајте са њим и љубазно га упитајте зашто је то тако.

На послу је било ОК

Највећи проблем у овом случају је кратак одговор који вам партнер даје, умјесто детаљног препричавања о томе како је провео дан. Раније је с вама могао сатима да седи и прича о разним догодовштинама које су му се догодиле, а сада вас је дочекао кратак и штур одговор. Скривање детаља може бити знак за опасност и уколико ваш партнер показује овакве знаке, обавезно поразговарајте са њим, пише Задовољна.хр.

Хајде да испробамо нешто ново у кревету

Ако вам је секс већ дуже вријеме једноличан, један од партнера добиће потребу да испроба нешто ново. То би можда могло и да значи да није потпуно задовољан сексуалним животом који има са вама. Схватите његове жеље озбиљно и испробајте нове ствари, наравно само уколико нисте сагласни са оним што предлаже. Тако ћете заједнички ријешити проблем и поново оживјети везу, а ваш партнер ће бити задовољан.

То је тек за неколико мјесеци. Не би требало још да размишљамо о томе.

Уколико ваш партнер не жели са вама да прави планове за будућност, то би могло да значи да он није сигуран шта ће бити са вама за неколико мјесеци. Крајње вријеме би било да тада сједнете и поразговарате о томе куда води ваша веза.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана