Ovih 5 rečenica svaki muškarac “servira” prije prevare

zadovoljna.hr
Ovih 5 rečenica svaki muškarac “servira” prije prevare

Prevara je veoma bolna stvar koja može da dogodi u jednoj vezi. Ali prije nego što do nje uopšte i dođe vaš partner će pokazati nekoliko znakova koliko mu je zapravo stalo do vas i da li planira u nekom trenutku da vas prevari.

Kako biste spriječili vašeg partnera da otrči nekoj drugoj u naručje posebno obratite pažnju ukoliko on izgovori neku od slijedećih pet rečenica.

Imam osjećaj da me više ne cijeniš

Ukoliko se događa da vam partner često upućuje ovu primjedbu postoji šansa da se osjeća zanemareno i da nije srećan u vezi kao što je to nekada bio. Takvo osjećanje može da dovede do hlađenja emocija i potrebe da tu svoju želju da bude prihvaćen potraži na nekom drugom mjestu. U ovakvom slučaju potrebno je da izdvojite više vremena za svog partnera, organizujte zajedničke aktivnosti i nađite način da obnovite stare strasti.

Izvini što ti nisam odgovorio na poruku

Ako primjetite da vaš voljeni muškarac iz čista mira prekine da vam odgovara na poruke, moguće je da mu više niste prioritet. Čak i da je prezauzet na poslu, vremena za kratku poruku sigurno uvijek može da nađe. Porazgovarajte sa njim i ljubazno ga upitajte zašto je to tako.

Na poslu je bilo OK

Najveći problem u ovom slučaju je kratak odgovor koji vam partner daje, umjesto detaljnog prepričavanja o tome kako je proveo dan. Ranije je s vama mogao satima da sedi i priča o raznim dogodovštinama koje su mu se dogodile, a sada vas je dočekao kratak i štur odgovor. Skrivanje detalja može biti znak za opasnost i ukoliko vaš partner pokazuje ovakve znake, obavezno porazgovarajte sa njim, piše Zadovoljna.hr.

Hajde da isprobamo nešto novo u krevetu

Ako vam je seks već duže vrijeme jednoličan, jedan od partnera dobiće potrebu da isproba nešto novo. To bi možda moglo i da znači da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom koji ima sa vama. Shvatite njegove želje ozbiljno i isprobajte nove stvari, naravno samo ukoliko niste saglasni sa onim što predlaže. Tako ćete zajednički riješiti problem i ponovo oživjeti vezu, a vaš partner će biti zadovoljan.

To je tek za nekoliko mjeseci. Ne bi trebalo još da razmišljamo o tome.

Ukoliko vaš partner ne želi sa vama da pravi planove za budućnost, to bi moglo da znači da on nije siguran šta će biti sa vama za nekoliko mjeseci. Krajnje vrijeme bi bilo da tada sjednete i porazgovarate o tome kuda vodi vaša veza.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana