Ови знакови јасно указују да не желите да имате секс са партнером

Агенције
Ови знакови јасно указују да не желите да имате секс са партнером

Секс је јако битан дио сваке љубавне везе.

Парови који се добро слажу у кревету често се и мање свађају од оних који имају лош сексуални живот. А кад је секс лош или риједак, онда то може да указује и на много веће проблеме у вези. Али не брините се. Ако у питању није неки велики проблем попут преваре, онда се све може лако ријешити разговором. Најбитније је пронаћи извор проблема, а ми вам доносимо 10 знакова који указују на то да не уживате у сексу с партнером колико би требало.

1. Увијек налазите неке изговоре

Када сте незадовољни својим сексуалним животом, онда ћете увијек смислити неку другу обавезу како бисте га избјегли.

2. Маштате о другима

Није гријех понекад маштати о неком другом за вријеме секса, али ако то радите увијек, онда ту нешто не штима.

3. Преварили сте га

Варање партнера никада није добро и сигуран је знак да вам нешто у тој вези не одговара. Ако више уживате у сексу с другима него са својим дечком, онда би за обоје најбоље било да везу приведете крају.

4. Секс доживљавате као обавезу

Нико не воли обавезе, а ако се осјећате као да сте дужне да партнеру пружите сексуално задовољство, онда су мале шансе да ћете у томе и уживати.

5. Секс вас не радује

Ако помисао на секс с партнером у вама не буди никакве емоције, па о томе заправо и не размишљате, онда је могуће да сте се и потпуно охладили од њега. У љубави нема мјеста за равнодушност.

6. Није вам пријатно

Постоје људи који једноставно не уживају у сексу, било из психичких или из физичких разлога. У таквим ситуацијама најбоље је потражити стручну помоћ.

7. Не разговарате о сексу

Осим његовог упражњавања, у вези је и јако важно разговарати о сексу: о томе шта волите, шта вам смета, шта бисте хтјели да испробате... Ако избјегавате такве разговоре и држите све за себе, онда сте сами криви и за то што не уживате у сексу.

8. Несрећни сте у вези

Ако сте често незадовољне својим партнером и вашом љубавном везом, онда је нормално и да немате жељу за сексом, као и да у њему не уживате.

9. Упоређујете се с другима

Свака веза је посебна, баш као и секс у њој. Баш зато никада не би требало да га упоређујете с другима, било да се ради о пријатељици или филмовима, преноси index.hr. Најбитније је да у свему уживате па чак и ако то не изгледа како сте ви замишљале.

10. Изгубили сте интерес

Ако вам је секс досадио, то може да значи и да вам је досадио ваш партнер. О томе би требало свакако да разговарате с њим и покушате да изгладите, а ако не иде, онда је вријеме за прекид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана