Ovi znakovi jasno ukazuju da ne želite da imate seks sa partnerom

Agencije
Ovi znakovi jasno ukazuju da ne želite da imate seks sa partnerom

Seks je jako bitan dio svake ljubavne veze.

Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili rijedak, onda to može da ukazuje i na mnogo veće probleme u vezi. Ali ne brinite se. Ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako riješiti razgovorom. Najbitnije je pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na to da ne uživate u seksu s partnerom koliko bi trebalo.

1. Uvijek nalazite neke izgovore

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvijek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbjegli.

2. Maštate o drugima

Nije grijeh ponekad maštati o nekom drugom za vrijeme seksa, ali ako to radite uvijek, onda tu nešto ne štima.

3. Prevarili ste ga

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da vam nešto u toj vezi ne odgovara. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim dečkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

4. Seks doživljavate kao obavezu

Niko ne voli obaveze, a ako se osjećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

5. Seks vas ne raduje

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije, pa o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mjesta za ravnodušnost.

6. Nije vam prijatno

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

7. Ne razgovarate o seksu

Osim njegovog upražnjavanja, u vezi je i jako važno razgovarati o seksu: o tome šta volite, šta vam smeta, šta biste htjeli da isprobate... Ako izbjegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

8. Nesrećni ste u vezi

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate.

9. Upoređujete se s drugima

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato nikada ne bi trebalo da ga upoređujete s drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima, prenosi index.hr. Najbitnije je da u svemu uživate pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

10. Izgubili ste interes

Ako vam je seks dosadio, to može da znači i da vam je dosadio vaš partner. O tome bi trebalo svakako da razgovarate s njim i pokušate da izgladite, a ako ne ide, onda je vrijeme za prekid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana