Ови сигнали откривају да мушкарац губи интересовање за вас

ГС
Foto: Илустрација

Ево који су рани знакови да партнер губе романтично интересовање за вас:

1. Осјећате се као да нисте приоритет – Уколико почиње све мање и мање времена да проводи са вама и стално постоје изговори зашто се не виђате, ви му нисте дио приоритета. Љубав је када неко жели да са вама проводи вријеме, дијели тренутке и када му је важно да вас види.

2. Не слуша шта говорите – Уколико примијетите да вас никада не слуша, када причате, а гледа у телефон или му лутају мисли, могуће је да постоји дистанца. У здравој вези је важно да партнери једни друге саслушају и сазнају каква осјећања, мисли и енергију има друга страна.

3. Никада вам први не шаље поруке или не зове – Ви сте стално ти који праве први корак, скоро никада се не сети да вам пошаље поруку. Имате осјећај да се данима не бисте чули уколико ви не позовете.

4. Прекратко одговара – Заљубљени мушкарац ће жељети да прича са вама, подијели са вама одређене идеје, ставовем, мисли. Уколико вам кратко одговара у комуникацији са "да", "не", "не знам", "важи" итд. – могуће је да имате проблем.

5. Несталан је и непредвидив – Каже да му је стало до вас, а онда вас игнорише. Једног дана вас окружује бригом и обасипа пажњом, а већ сљедећег се понаша хладно и равнодушно без икаквог разлога. Третира вас другачије када су његови пријатељи у близини. Све су то знаци упозорења да игра игру са вама и да највјероватније није спреман за стабилну и озбиљну везу.

6. Равнодушно гледа на ваше циљеве – Ваша страст, снови и циљеви треба да буду важни за њега, треба да вас мотивише да остварите оно што желите и да се развијате заједно. Заљубљени мушкарац ће подржати ваше подухвате и бити заинтересован за ваш живот. А ако га само не занима, онда не очекујте од њега подршку у другим аспектима. Мушкарац коме се допадате тежи да постане животни партнер који ће вам помоћи да остварите своје амбиције и мотивише вас да радите на себи.

7. Он јасно даје до знања да га не занимате – Једноставно се не осјећате пријатно у његовој близини. Осјећате ту хладноћу, дистанцу и његову равнодушност. Када љубав постоји осјећате да се топите од њежности и емоција, забављате се, пријатно вам је поред некога, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана