Ovi signali otkrivaju da muškarac gubi interesovanje za vas

GS
Foto: Ilustracija

Evo koji su rani znakovi da partner gube romantično interesovanje za vas:

1. Osjećate se kao da niste prioritet – Ukoliko počinje sve manje i manje vremena da provodi sa vama i stalno postoje izgovori zašto se ne viđate, vi mu niste dio prioriteta. Ljubav je kada neko želi da sa vama provodi vrijeme, dijeli trenutke i kada mu je važno da vas vidi.

2. Ne sluša šta govorite – Ukoliko primijetite da vas nikada ne sluša, kada pričate, a gleda u telefon ili mu lutaju misli, moguće je da postoji distanca. U zdravoj vezi je važno da partneri jedni druge saslušaju i saznaju kakva osjećanja, misli i energiju ima druga strana.

3. Nikada vam prvi ne šalje poruke ili ne zove – Vi ste stalno ti koji prave prvi korak, skoro nikada se ne seti da vam pošalje poruku. Imate osjećaj da se danima ne biste čuli ukoliko vi ne pozovete.

4. Prekratko odgovara – Zaljubljeni muškarac će željeti da priča sa vama, podijeli sa vama određene ideje, stavovem, misli. Ukoliko vam kratko odgovara u komunikaciji sa "da", "ne", "ne znam", "važi" itd. – moguće je da imate problem.

5. Nestalan je i nepredvidiv – Kaže da mu je stalo do vas, a onda vas ignoriše. Jednog dana vas okružuje brigom i obasipa pažnjom, a već sljedećeg se ponaša hladno i ravnodušno bez ikakvog razloga. Tretira vas drugačije kada su njegovi prijatelji u blizini. Sve su to znaci upozorenja da igra igru sa vama i da najvjerovatnije nije spreman za stabilnu i ozbiljnu vezu.

6. Ravnodušno gleda na vaše ciljeve – Vaša strast, snovi i ciljevi treba da budu važni za njega, treba da vas motiviše da ostvarite ono što želite i da se razvijate zajedno. Zaljubljeni muškarac će podržati vaše poduhvate i biti zainteresovan za vaš život. A ako ga samo ne zanima, onda ne očekujte od njega podršku u drugim aspektima. Muškarac kome se dopadate teži da postane životni partner koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije i motiviše vas da radite na sebi.

7. On jasno daje do znanja da ga ne zanimate – Jednostavno se ne osjećate prijatno u njegovoj blizini. Osjećate tu hladnoću, distancu i njegovu ravnodušnost. Kada ljubav postoji osjećate da se topite od nježnosti i emocija, zabavljate se, prijatno vam je pored nekoga, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana