Нови ТикТок изазов тестира вјерност мушкараца: Нису се прославили VIDEO

Г.С.
Нови ТикТок изазов тестира вјерност мушкараца: Нису се прославили VIDEO

Након виралне теорије о гуљењу наранџе која наводно пуно открива о вашем партнеру, појавио се нови изазов на ТикТоку који тестира вјерност мушкараца и мало је рећи да се нису прославили.

Нови изазов #nameawoman (наведи име жене) преплавио је фидове и постигао више од 150 милиона прегледа на ТикТоку, а многе жене похрлиле су га испробати. Изазов се састоји од тога да затражите партнера да изговори прво женско име које му падне на памет. Звучи једноставно, зар не? Изгледа да ипак није.

Наиме, било би очекивано да ће типовима прво пасти на памет име њихове партнерке, чиме би доказали своју љубав и вјерност. Међутим, многи су пали на тесту и умјесто имена партнерке рекли неко друго, а нашло се свакаквих одговора.

@katie.olivero i mean fair enough #nameawoman #nycfriends #trending #newtrend #margaretthatcher ♬ original sound - katie

Изненађујуће, некима су прво пале на памет истакнуте историјске личности, попут Роуз Парк, Харијет Тубман и Ане Франк, но нашла су се ту и имена холивудских љепотица попут Зендаје и Ен Хатавеј.

- Мораш ми учинити услугу и рећи име једне жене - затражила је тиктокерка Кејт од свог партнера у виралном видеу који је прикупио 17 милиона прегледа. Након неколико упита, тип је извалио име суфражеткиње Сузан Ентони, која се борила за женска права средином 19. вијека.

Тиктокека Листер поставила је исто питање свом драгом, који је рекао име Харијет Тубман, активисткиње у борби за права робова.

- Мој се успаничио и рекао Шер - написала је једна тиктокерка, а друга објавила видео у којем је показала како је њен муж рекао име њихове кујице, но нису једине које су добиле необичан одговор.

@carrot__cate When you don’t understand the assignment but pass with flying colors anyway #nameawoman ♬ original sound - Cate

Ен Хатавеј, Маргарет Тачер и Ана Франк, само су нека од имена која су узнемиреним типовима пала прва на памет, пише Index.hr  

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана