Novi TikTok izazov testira vjernost muškaraca: Nisu se proslavili VIDEO

G.S.
Novi TikTok izazov testira vjernost muškaraca: Nisu se proslavili VIDEO

Nakon viralne teorije o guljenju narandže koja navodno puno otkriva o vašem partneru, pojavio se novi izazov na TikToku koji testira vjernost muškaraca i malo je reći da se nisu proslavili.

Novi izazov #nameawoman (navedi ime žene) preplavio je fidove i postigao više od 150 miliona pregleda na TikToku, a mnoge žene pohrlile su ga isprobati. Izazov se sastoji od toga da zatražite partnera da izgovori prvo žensko ime koje mu padne na pamet. Zvuči jednostavno, zar ne? Izgleda da ipak nije.

Naime, bilo bi očekivano da će tipovima prvo pasti na pamet ime njihove partnerke, čime bi dokazali svoju ljubav i vjernost. Međutim, mnogi su pali na testu i umjesto imena partnerke rekli neko drugo, a našlo se svakakvih odgovora.

@katie.olivero i mean fair enough #nameawoman #nycfriends #trending #newtrend #margaretthatcher ♬ original sound - katie

Iznenađujuće, nekima su prvo pale na pamet istaknute istorijske ličnosti, poput Rouz Park, Harijet Tubman i Ane Frank, no našla su se tu i imena holivudskih ljepotica poput Zendaje i En Hatavej.

- Moraš mi učiniti uslugu i reći ime jedne žene - zatražila je tiktokerka Kejt od svog partnera u viralnom videu koji je prikupio 17 miliona pregleda. Nakon nekoliko upita, tip je izvalio ime sufražetkinje Suzan Entoni, koja se borila za ženska prava sredinom 19. vijeka.

Tiktokeka Lister postavila je isto pitanje svom dragom, koji je rekao ime Harijet Tubman, aktivistkinje u borbi za prava robova.

- Moj se uspaničio i rekao Šer - napisala je jedna tiktokerka, a druga objavila video u kojem je pokazala kako je njen muž rekao ime njihove kujice, no nisu jedine koje su dobile neobičan odgovor.

@carrot__cate When you don’t understand the assignment but pass with flying colors anyway #nameawoman ♬ original sound - Cate

En Hatavej, Margaret Tačer i Ana Frank, samo su neka od imena koja su uznemirenim tipovima pala prva na pamet, piše Index.hr  

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana