Његов стил мажења открива какве емоције гаји према вама

B92
Foto: Shutterstock

Чак и ако заиста воле своју партнерку, они ће већином остати "шкрти на ријечима". Жене су те које доминирају сектором изражавања емоција на све могуће начине. Међутим, нису ријечи једине које вам могу рећи шта ваш мушкарац осјећа према вама. Ту су и дјела која говоре више од хиљаду ријечи.

Начин на који се ваш мушкарац понаша према вама је први и најважнији показатељ његових осјећања. Важан је труд који улаже у ваш однос. Али, постоје и неки врло слатки показатељи као што је његов начин мажења са вама, који ће вам умјесто њега открити све што желите да знате.

ЗАПЛЕТЕНИ ХАОС

Мушкарац који преферира овај стил мажења заправо не зна тачно шта жели, али зна да жели вас. Из овог разлога његов стил мажења дјелује као прави хаос. Он ће вас жељети близу себе, али не и превише близу. С времена на вријеме  ће испробавати различите положаје за мажење док не пронађе онај који вам обома највише одговара. Ако је по природи неодлучан као што је у погледу мажења, шансе су да ће проћи неко вријеме прије него што вам открије своја права осјећања.

ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ

Овај мушкарац не само да је заљубљен у вас, већ се осјећа и као најсрећнији човјек на свијету јер може да подијели дати тренутак са вама. Ако он обожава да гледа ваш израз лица док вас нежно милује, то значи да жели да ужива у вашем осмијеху, јер за њега од тога нема љепшег призора. Најважније од свега је заправо то да када су мушкарац и жена окренути једно другом лицем у лице, то указује на искрено поверење међу њима.

ВАША ГЛАВА НАСЛОЊЕНА НА ЊЕГОВЕ ГРУДИ

Овим потезом он вас метафорички и дословно држи близу свог срца. Он жели да се осјећате безбједно крај њега и има подсвесну жељу да вас заштити од свега лошег на овом свијету . Овакав мушкарац ће бити неко ко никад неће жени дозволити да носи претешку торбу и ко ће се увијек сам побринути за све поправке по кући. Његов заштитнички инстинкт осјетићете на сваком кораку, што је заиста охрабрујуће.

ОН СЕ НАСЛАЊА НА ВАС

У највећем броју случајева он ће своју главу наслонити на ваше груди, раме или је спустити на ваше крило да га нежно милујете по коси. Ако је оно његов омиљени положај за мажење то је знак да вам поручује да сте му потребни. Он је мушкарац који крај себе жели снажну и независну жену на коју се може ослонити и у коју може да има безусловно повјерење.

ЗАГРЉАЈ СА ЈЕДНОМ РУКОМ

Овакав начин грљења може бити проблематичан за тумачење. Он је тај који не воли претјерано мажење, али даје свој допринос сврси. Два су могућа сценарија. Први би био да је препознао да ви волите да се мазите и да се труди да вам удовољи иако то није нешто у чему претјерано ужива, а други да му се и не допадате баш толико да би се више од овог трудио око вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана