Njegov stil maženja otkriva kakve emocije gaji prema vama

B92
Foto: Shutterstock

Čak i ako zaista vole svoju partnerku, oni će većinom ostati "škrti na riječima". Žene su te koje dominiraju sektorom izražavanja emocija na sve moguće načine. Međutim, nisu riječi jedine koje vam mogu reći šta vaš muškarac osjeća prema vama. Tu su i djela koja govore više od hiljadu riječi.

Način na koji se vaš muškarac ponaša prema vama je prvi i najvažniji pokazatelj njegovih osjećanja. Važan je trud koji ulaže u vaš odnos. Ali, postoje i neki vrlo slatki pokazatelji kao što je njegov način maženja sa vama, koji će vam umjesto njega otkriti sve što želite da znate.

ZAPLETENI HAOS

Muškarac koji preferira ovaj stil maženja zapravo ne zna tačno šta želi, ali zna da želi vas. Iz ovog razloga njegov stil maženja djeluje kao pravi haos. On će vas željeti blizu sebe, ali ne i previše blizu. S vremena na vrijeme  će isprobavati različite položaje za maženje dok ne pronađe onaj koji vam oboma najviše odgovara. Ako je po prirodi neodlučan kao što je u pogledu maženja, šanse su da će proći neko vrijeme prije nego što vam otkrije svoja prava osjećanja.

LICEM U LICE

Ovaj muškarac ne samo da je zaljubljen u vas, već se osjeća i kao najsrećniji čovjek na svijetu jer može da podijeli dati trenutak sa vama. Ako on obožava da gleda vaš izraz lica dok vas nežno miluje, to znači da želi da uživa u vašem osmijehu, jer za njega od toga nema ljepšeg prizora. Najvažnije od svega je zapravo to da kada su muškarac i žena okrenuti jedno drugom licem u lice, to ukazuje na iskreno poverenje među njima.

VAŠA GLAVA NASLONjENA NA NjEGOVE GRUDI

Ovim potezom on vas metaforički i doslovno drži blizu svog srca. On želi da se osjećate bezbjedno kraj njega i ima podsvesnu želju da vas zaštiti od svega lošeg na ovom svijetu . Ovakav muškarac će biti neko ko nikad neće ženi dozvoliti da nosi pretešku torbu i ko će se uvijek sam pobrinuti za sve popravke po kući. Njegov zaštitnički instinkt osjetićete na svakom koraku, što je zaista ohrabrujuće.

ON SE NASLANjA NA VAS

U najvećem broju slučajeva on će svoju glavu nasloniti na vaše grudi, rame ili je spustiti na vaše krilo da ga nežno milujete po kosi. Ako je ono njegov omiljeni položaj za maženje to je znak da vam poručuje da ste mu potrebni. On je muškarac koji kraj sebe želi snažnu i nezavisnu ženu na koju se može osloniti i u koju može da ima bezuslovno povjerenje.

ZAGRLjAJ SA JEDNOM RUKOM

Ovakav način grljenja može biti problematičan za tumačenje. On je taj koji ne voli pretjerano maženje, ali daje svoj doprinos svrsi. Dva su moguća scenarija. Prvi bi bio da je prepoznao da vi volite da se mazite i da se trudi da vam udovolji iako to nije nešto u čemu pretjerano uživa, a drugi da mu se i ne dopadate baš toliko da bi se više od ovog trudio oko vas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana