Неочекивано: Четири ствари које о мушкарцу "говоре" његове руке

ГС
Foto: Илустрација

Aко сте изашли већ неколико пута, а руке су му сваки пут хладне, то може бити показатељ да се мушкарац осјећа нервозно у вашој близини. Такоđе, мекана кожа може открити да је осјетљив.

1. Стисак руке открива колико је енергичан и заинтересован

Кад некога сретнете, некако је очекивано стиснути му руку, руковати се, али многи људи нису свјесни колико о некоме могу научити овом једноставном радњом.

Aко вам мушкарац чврсто стисне руку, то открива позитивне особине његове личности и указује да стојите пред самопоузданим и енергичним појединцем.

Међутим, уколико вам руку стисне "млитаво", као да његов длан беживотно лежи у вашем, попут ‘мртве лигње’, то вам је сигнал да се лагано окренете и кренете супротним смјером. Такав начин руковања открива да је мушкарац незаинтересован, беживотан па чак и помало досадан. Стисак дјелује као да долази од некога ко нема изражено самопоуздање и карактер.

2. Текстура коже открива колико је осјетљив (или није)

Мушкарци меких руку чешће поседују осјетљивију личност док они са грубом кожом на рукама су чвршћи и мање осјетљиви. То моžе имати везе са чинјеницом да осјетљивији момци чешће раде на њежнијим пословима у којима се руке не прлјају и не оштећују.

Руке код мушкараца могле би се по текстури коже и пословима које обавлјају сврстати у четири елемента – ваздух, земља, ватра и вода.

Ваздух: Мушкарци који цијели дан сиједе за рачунаром вјероватно ćе имати кожу типа ваздуха. Она је обично мекана и сува. Многе жене преферирају 'ваздушне' типове за изласке јер су они довољно емотивни да са њима могу подјелити своја осјећања.

Землја: Мушкарци са 'земљаном коžом' често имају везе са ручним радом, али не хеклањем и штрикањем, већ са пословима који њихове руке излажу многобројним тешким условима због чега кожа постаје некако зрната и жилава. То су типови који нерадо отворено разговарају о емоцијама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана