Мушкарци који једу ово воће имају јаче оргазме и бољи су у кревету

Агенције
Мушкарци који једу ово воће имају јаче оргазме и бољи су у кревету

Недавно истраживање показало је да мушкарци који једу 60 грама орашастих плодова сваког дана, могу да повећају свој сексуални апетит.

Орашасти плодови су много здрави и смањују ризик од неких хроничних болести, укључујући и дијабетес. Изгледа да они нису добри само као грицкалица послије вежбања, већ су одлични и за вашу способност у кревету.

Истраживачи са Универзитета Ровира и Виргили и Института за здравствена истраживања Пере Виргили истакли су да конзумирање само 60 грама орашастих плодова дневно повећава сексуалну жељу и квалитет оргазма код мушкараца. У овом истраживању учествовала су 83 здрава мушкарца који су били подељени у две групе у истраживању које је трајало двије недјеље, пише “Daily Star”.

Прва група пратила је уобичајен западњачки начин исхране, док су се у другој групи хранили нормално уз додатак од 60 грама ораха, љешника и бадема. На крају 14. дана учесници су попуњавали упитник о својим сексуалним активностима. Резултати су показали да су мушкарци који су јели 60 грама орашастих плодова дневно имали већу сексуалну жељу и боље оргазме.

“Здрава исхрана са додатком суплемената и миксом орашастих плодова помогли су овим мушкарцима да побољшају ерекцију и сексуалну жељу. Неколико антиоксиданата и витамина који се налазе у овим плодовима савјетују се у лијечењу еректилне дисфункције”, рекао је један од истраживача Алберт Салас Хуетос.

Ипак, истраживачи су савјетовали да се у овој области изведу још нека истраживања како би се ови резултати провјерили и потврдили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана