Када су романтични гестови црвене заставице које упозоравају

ГС
Foto: Илустрација

Ако сте упознали неког новог, ко вам се чини интересантним и на прагу сте љубавне везе са том особом, врло лако би се могло догодити да све што она ради дјелује тако романтично и слатко.

Па опет, требало би да имате на уму да је љубав слијепа и ако себи дозволите да вас заслијепи, ризикујете да вам срце буде сломљено. Понекад нешто што бисте у почетку могли видјети као позитивно заправо представља црвену заставицу која вас упозорава да бјежите што даље можете. Откивамо вам у нашој галерији који се то романтични гестови заправо сматрају упозорењима.

Превише рано признање љубави

Знате вјероватно колико је важно да будете сигурни у своја осјећања прије него што их подијелите са другима. Из тог разлога оправдано је да чекате са изговарањем тих малих магичних ријечи које много значе. Сам почетак везе, колико год лептирића у стомаку доносио са собом, није баш најбоље вријеме. Дакле, ако вам је он изјавио своју љубав сувише рано, на другом или трећем састанку, то би могла бити црвена заставица. Иако је то заиста лијепо за чути, врло лако би се могло догодити да он жели да манипулише са вама.

Претјерано дијељење информација

Првих неколико састанака су увијек комбинација покушаја да се пробије лед и да се двије особе мало боље упознају. Међутим, иако заиста желите да сазнате све о њему, претјерано дијељење информација може да буде застрашујуће, па чак и горе од тога да неко не жели ништа о себи да вам каже. Штавише када вам неко открије све детаље из своје претходне везе готово да не можете, а да се не запитате зашто то ради? Да ли жели себе да представи као жртву, јер га је девојка варала?

Непрекидно причање

Не постоји ништа лепше од тога да коначно сретнете неког с ким вам је задовољство да причате и да разговор између вас једноставно тече без форсирања. Па опет, требало би да вам је довољно пријатно да понекад и ћутите крај особе коју видите као свог будућег партнера. Ако вам се чини да он сваку и најмању празнину у вашем разговору покушава да попуни ријечима, то није добар знак.

Потреба да се стално виђате

Заиста је ласкаво ако вас момак који вам се допада стално зове да се видите и организује романтичне састанке. Међутим, оно што дефинитивно спада у ред црвених заставица је чињеница да он жели да проведе сваку секунду у свом дану са вама. Осим њега, ту су ваши пријатељи и породица, којима би такође требало да посветите пажњу. Чињеница да он нема других интересовања осим вас је заиста забрињавајућа.

Претјерано заштитнички став

Увијек је добро знати да вам неко чува леђа и сте крај те особе савршено безбједни. Међутим, ако вам се чини да је ваш потенцијални момак превише заштитнички настројен према вама, то би врло лако могао да буде рани показатељ тога да је он неко ко воли да контролише оне са којима је у вези. Обратите пажњу ако попреко гледа сваког ко вам се приближи и распитује се ко су момци којима сте се јавили, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана