Фенг шуи савјети за побољшање секса

Г.С.
Фенг шуи савјети за побољшање секса

Без обзира да ли вјерујете у фенг шуи или не, ако сте у потрази за начинима који могу побољшати или ојачати ваш сексуални живот, ово је права техника за вас.

Прочитајте 5 једноставних савјета за секс у фенг шуи стилу:

1. Топле боје
Црвена, свијетло плава, розе или боја брескве - то су боје које би могле да доминирају у вашем простору. Бирајте забавне и допадљиве обрасце и дезене. У фенг шуи свијету, топле боје (црвена посебно) повезане су са еротском енергијом у свима нама. Користите ове боје за нове завјесе или чак неколико мирисних свијећа, што је одлично за почетак.

2. Мекан, чист кревет
Ако желите да доживите невјероватна искуства у кревету, како фенг шуи стручњаци тврде, ваш кревет мора бити чист, мек, удобан и добро направљен. Размислите о вашем кревету као о празном платну и осмислите дизајн који буди позивне чулности у вама.

3. Сандаловина и јасмин
Мека свијетло ће загрејати собу и довољно је да додате неколико капи етеричних уља попут сандаловине и јасмина која имају моћ да деблокирају чи енергију и стимулишу тијело. Експериментишите са разним комбинацијама етеричних уља и пронађите она која најбоље пријају вама и вашем партнеру.

4. Црвена оловка, сребрна кутија, 49 дана
Овај фенг шуи ритуал је савршен за оне који желе да призову сексуалног партнера у свој живот. Запишите квалитете које тражите у вашем кревету на папиру црвеном оловком. Поставите тај папир у сребрној кутији и оставите га тамо 49 дана. Ова једноставна церемонија ће помоћи да отворите своје срце и донијеће вам љубав у ваш живот. Плус, глатке, меке линије сребрне кутије на комоди су дефинитивно лијеп декор у вашој соби.

5. Слонови
У овој техници, слонови представљају увод у жеље вашег срца. Инвестирајте у неколико симпатичних статуа или фигурица слонова, чак и забаван урамљен принт може помоћи, пише портал женски магазин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана